kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Özellikle çocukları için yeniden biraraya gelen çiftin, ilerleyen günlerde ilişkileri yolunda giderse yeniden nikah masasına oturabileceği söyleniyor.

İlişkilerine ikinci bir şans verecekler

7 yıllık evliliklerini noktalayan Oscarlı yıldız Reese Witherspoon ve Ryan Phillippe, çocukları için biraraya gelerek, ilişkilerine ikinci bir şans vermeye karar verdi..
Yolları 10 yıl önce bir film setinde kesişen Reese Witherspoon ve Ryan Phillippe, 7 yıllık evliliklerini iki çocuklarına rağmen geçtiğimiz kasım ayında bitirmişti. Her ikisi de oyuncu olan çiftin arasına kıskançlığın girdiği söylendi. 'Sınırları Aşmak' filmiyle Oscar kazandıktan sonra bir anda tüm gözlerin üzerine çevrildiği Reese Witherspoon, kendisi gibi oyuncu olan eşini bu başarısıyla gölgede bırakmıştı.

REESE ARADIĞINI BULAMADI
Witherspoon'un başarısının yanında sönük kalan Ryan Phillippe'nin bu durumu hazmedemediği ve bu yüzden kavgaların başladığı iddia edilmişti. Bir dönem çiftin, Phillippe'nin ünlü aktris Abbie Cornish ile yaşadığı kaçamak yüzünden ayrıldığı da konuşuluyordu. Boşandıkları günden bu yana; ayrılıklarına dair hiç konuşmayan ikili, hep dost kaldıklarını vurguluyordu. 7 yaşında Ava ve 3 yaşında Deacon adında iki çocuğu bulunan çift, geçtiğimiz günlerde çocukları için barışmaya karar verdi. Ayrı oldukları dönemde ünlü aktör Jake Gyllenhaal ile kısa süreli bir ilişki yaşayan ancak hayalkırıklığıyla ayrılan Reese Witherspoon da eski eşine bir şans daha vermeye karar verdi ve onunla aynı eve taşındı.
Haberin fotoğrafları