kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

'Kara Geceler' ile herkese ulaşacak!
Pop müziğin yeni seslerinden Ersin, 'Kara Geceler' adlı ilk albümünü çıkardı. Niran Ünsal'ın iki şarkı ile destek verdiği 'Kara Geceler'le iddialı olduğunu belirten Ersin, "Bu albümde benim iç sesimi duyacaksınız. Gönlümün ulaşabileceği herkese ulaşmak istiyorum" dedi. Genç şarkıcı, albümdeki 11 şarkıdan 8'inin söz ve bestesinin kendine ait olduğunu da sözlerine ekledi.

Nişantaşı şarkıları albümde

Nişantaşı yaşam stilini yansıtan 15 şarkı, 'The Ambiance of Nişantaşı' adlı albümde toplandı. 5 ayrı renk ve ambalaj alternatifi ile yayınlanan bu albümde; dinleyicilere kendi 'Nişantaşı rengini' seçme özgürlüğü verildi. The Beatles'ın unutulmaz şarkısı 'And I Love Her'ün lounge düzenlemesi ile açılan albümde; 'Nip/Tuck', 'Grey's Anatomy' ve 'Sex and The City' gibi TV dizilerinin jenerik müzikleri de yer aldı. Nişantaşı'na gitmeden semtin havasını koklamak isteyenlere duyurulur!

Sıcak günler için serinleten parçalar
Artist Music tarafından piyasaya çıkarılan 'Summer 2007', 'yazın en serin albümü' olarak lanse edildi. Cep telefonu melodisi olarak ünlenen 'Mojito Songs'un da yer aldığı albümün diğer parçaları arasında; Pink Floyd'un unutulmaz 'The Wall' eserinden esinlenilen 'Proper Education', Supertramp'in 'Breakfast in America' şarkısının 2007 versiyonu ve 'Destination Calabria' bulunuyor.
Haberin fotoğrafları