kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Armağan Uzun

Armağan'dan iki dakikalık açıklama

Başak ATİLLA/MERKEZ
20 günlük karısı Bülent Ersoy'u aldattığı haberi gündeme bomba gibi düşen Armağan Uzun: İlişkimizi yıpratmak isteyenler, gün gelecek aşkımız karşısında boynu bükük kalacak!..
İzmir Sahilevleri'ndeki Serender Çay Bahçesi'nde, 20 yaşındaki Pelin Taşçı ile öpüşürken görüntülenen Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun; önceki geceyarısı 02.00'de menajeri ve yakınları ile basın toplantısı yaptı.

O DA BASINI SUÇLADI
Güzelyalı Bonzai Cafe'deki toplantıda, kurşunkalemle yazdığı basın açıklamasını okuyan Armağan Uzun, pek çok sanatçı gibi basını suçlayarak, şunları söyledi: "Sizler önceki hayatımdan kopmamı istiyorsunuz. Değişik fotoğraflar ve görüntülerle beni ve Bülent Hanım'ı yıpratmak istiyorsunuz. Nikahını bile Türk örf ve adetlerine özgü yapan birisi sizce bunu yapar mı? Bu olayda incinen Bülent Ersoy ve arkadaşımın ailesinden özür dilerim."

EŞİMİN GÜVENİ SONSUZ
Başlamasıyla bitmesi bir olan ve sadece iki dakika süren basın toplantısının ardından, çıkışta gazetecilerin soru yağmuruyla karşılaşan 'Popstar' Armağan, "Eşim Bülent Hanım'ın bana güveni sonsuzdur" dedi. Uzun, "Yakında akla kara belli olacak. İlişkimizi yıpratmak isteyenler, gün gelecek aşkımız karşısında boynu bükük kalacak" şeklinde iddialı konuştu.
Haberin fotoğrafları