kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Donna Karan

Bodrum'da VIP konuk: DKNY

Modacı Rıfat Özbek'in davetlisi olarak gelen Donna Karan, iki gün Bodrum'da kalacak..
Dünyaca ünlü modacı DKNY yaratıcısı Donna Karan, Yunan adalarındaki tatilinin ardından tasarımcı Rıfat Özbek'in davetlisi olarak Bodrum'a geldi. Yalıkavak Port Marina'ya özel teknesi ile gelen ünlü modacı, soluğu yakın dostu Rıfat Özbek'in yanında aldı. Donna Karan, Yalıkavak Port'un içinde bulunan Rıfat Özbek ve Yasemin Kamhi'nin mağazalarını gezdi. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Cefi-Yasemin Kamhi, Şebnem-Celal Çapa, Güliz Onursal'ın davetleri üzerine birlikte sohbet ederek çay içtiler. Yalıkavak Port Marina'nın sahibi Cefi Kamhi ünlü modacıya marinayı gezdirdi. 2 gün Bodrum'da kalacak olan Karan, daha sonra Yunan adalarında tatiline devam edecek.

PATRONU ÖLÜNCE...
Dünyanın en ünlü modacılarından biri haline gelen Donna Karan, 1970 yılında Anne Klein moda evinde işe başladı. 1974'te şirkete adını da veren patronu ölünce, onun yarım bıraktığı koleksiyonu tamamladığı gibi şirketin başına da geçip önemli başarılara imza etti. Soyadını halen taşıdığı ilk eşi Mark Karan'la 1973'te evlendi. Çiftin Gabrielle adını verdikleri bir kızı oldu. Ancak 1978'de boşandılar.

2001'DE EŞİNİ KAYBETTİ
Donna Karan, 1983 yılında Stephen Weiss'le evlendi. Çift, 10 yıl önce yani Donna Karan ilk eşiyle evliyken bir arkadaş grubunda tanıştı. Başarılı bir heykeltıraş olan Weiss, mesleğini bırakıp 1984'te kurdukları Donna Karan New York moda evinde çalışmaya başladı. 1995'e kadar başkan yardımcılığı, erkek bölümü başkanlığını yürüttü. O yıl istifa edip kendini asıl mesleğine verdi. 2001'de akciğer kanserinden öldü.
Haberin fotoğrafları