kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Arzu Balkan Tamer Karadağlı

Karadağlı barışmak için ısrarlarına devam etmeli!

Tamer Karadağlı, Deniz Uğur'la yaşadığı yasak aşk ortaya çıkınca boşandığı eski eşi Arzu Balkan'la barışmaya çalışıyor. Karadağlı, Balkan'a tektaş yüzük hediye etmiş ancak 'hayır' cevabı almış...
DERYA SU: Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. Karadağlı af dileyip tekrar bir araya gelmek için geç bile kaldı. Deniz Uğur ya da bir başkası için yuvasını yıkmamalıydı.

EZGİ AKYOL: Tamer Karadağlı, büyük bir hata yaptığını geç de olsa anladı. Umarım bir daha böyle bir hata yapmaz! Çok tatlı bir kızları var. Böyle bir aile tablosunun yıkılmaması lazım...

SELMİ BAĞ- KESİCİ: Arzu Balkan'ın yerinde olsam barışmam. Çünkü ortada başka bir kadın için yuvasını dağıtan bir erkek var. Sonra da "Pişman oldum gel barışalım" diyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil! Karadağlı'nın bir daha başkasıyla birlikte olmayacağı ne malum!

SEDA USLU: Tamer Karadağlı, eşinin ne kadar masum, magazinden uzak, Türk örf ve adetlerine uygun bir kadın olduğunu gördü. Arzu Hanım, iyi bir anne... Israrlarına devam etmeli, Balkan affedecektir.