kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Justin Timberlake'in yakın bir dostu anne Timberlake'in Jessica Biel'i, Cameron Diaz'dan daha çok sevdiğini söylüyor.

Kaleyi içten fethediyor!

Justin Timberlake'in eski aşkı Cameron Diaz'la olan yakınlaşması, yeni sevgilisi Jessica Biel'i fena kızdırdı. Güzel aktris kaleyi içten fethetmek için şu sıralar her fırsatta Timberlake'in annesiyle görüşür oldu..
Genç kızların sevgilisi ünlü şarkıcı Justin Timberlake, geçtiğimiz aylarda 4 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Cameron Diaz'la yollarını ayırarak hayranlarını şaşırtmıştı. Bir türlü Diaz'ı unutamayan yakışıklı şarkıcı, her fırsatta güzel yıldıza olan aşkından bahsediyordu. Timberlake, açıklamalarına Diaz cephesinden bir yanıt bulamayınca, aşkını kalbine gömmüş ve Hollywood'un genç yıldızlarından Jessica Biel'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Başta ilişkilerini reddeden çift, nihayet el ele görüntüler vererek, ilişkilerini resmen kabul etti. Ancak ne olduysa geçtiğimiz günlerdeki 'Şrek 3 'filminin Londra gösteriminde oldu. Animasyon filmde seslendirme yapan Diaz ve Timberlake, birbirlerine çok yakın davrandı.

YANINA KOŞTU
Sürekli birbirlerine sarılan ve flört eden eski aşıkların bu halini görmeye dayanamayan Biel ise hemen soluğu filmin bir sonraki gösterim yeri olan Stockholm'da alarak, aşkına sahip çıktı. Yakın çevresine her fırsatta ilişkisinde Diaz'ın gölgesini hissettiğini söyleyen Biel, sonunda kaleyi içten fethetmeye karar verdi. Güzel yıldız, Timberlake'in annesi Lynn Timberlake ile görüşmeye başladı. Sık sık alışverişe ve yemeğe çıkan ikilinin samimiyetinin Justin- Jessica aşkını çok kuvvetlendirdiği söyleniyor.
Haberin fotoğrafları