kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beyaz ile anılmamak için evlenmem mi gerekiyor?

ESİN ÖVET MAGAZİN
13 yıldan beri müzik dünyasının içinde olan Zeynep Mansur, yaptığı işlerden çok, eski sevgilisi Beyazıt Öztürk'le anılmaktan bunaldığını söyledi: Öküz öldü, ortaklık bitti. 3 ay birlikte olduk ve yolları ayırdık. Ben artık bu aşktan kurtulmak istiyorum!..
Şarkıcı Zeynep Mansur, Beyazıt Öztürk'le 8 yıl önce yaşadığı 'kısa ömürlü' aşktan yana çok dertli! Bunca yıl sonra adının hala 'Beyaz'ın eski aşkı' diye anılmasına çok bozulduğunu söyleyen Mansur, "Beyaz'ın adından kurtulmak için evlenmim mi gerekiyor?" diye isyan etti. Basında yer alan haberlerde, sürekli ünlü şovmenle birlikte anılmaktan bunaldığını vurgulayan Zeynep Mansur, "O benim kalbimin en güzel yerinde ama lütfen yeter artık; beni onunla yazmayın" dedi. Genç şarkıcıyla, eski aşkı ve ilişkiler üzerine konuştuk.

* Beyazıt Öztürk'le beraberliğiniz ne kadar sürmüştü?
2-3 ay sürdü. Ben ona ilk görüşte aşık olmuştum. Bu ilk kez başıma gelmişti.

* Kaç yıl önce flört etmiştiniz?
8 sene önceydi. O kadar uzun zaman oldu ki, ben bile unuttum. Ama unutamayan o kadar çok insan var ki! Sıkıldım, bunaldım artık. Beyaz bana yapışıp kaldı. Onunla anılmak istemiyorum, yeter!

BANA BOYKOT UYGULADI
* Sizce neden böyle oldu?
Beyaz'dan sonra hiçbir birlikteliğim basına yansımadığı için hala Beyaz ile adım anılıyor. Sütten öyle bir ağzım yandı ki, yoğurdu üfleyerek yemeyi öğrendim. Ankara'dan yeni gelmiştim, birçok şeyi bilmiyordum. Maalesef ilk İstanbul'a geldiğim yıllarda Beyaz ile birlikteliğimin başıma bu kadar iş açacağını bilmiyordum. Beyaz'dan sonra da, hiç ünlü bir erkekle birlikte olmadım.

* Beyaz'da aşk durumları nasıldı?
Biz ayrıldığımız hafta kanlı gözyaşları dökerken, iki gün sonra Beyaz'ın Demet Şener ile teknede öpüşürken resimleri çıktı. Gözlerime inanamadım. O kadar büyük aşkla sevdiğim bir insan, bir hafta içinde yeni bir aşka yelken açmıştı. Çok tecrübesiz günlerimdi, çok üzülmüştüm. Ancak şimdi baktığımda, Beyaz hâlâ benimle anılıyor. Demet Şener'in adı hiç geçmiyor. Yani Beyaz'la anılmamak için benim de evlenmem mi gerekiyor?

* Sizi birbirinize çok yakıştırıyorlar anlaşılan...
Herhalde. Yolda teyzeler bile, 'Beyaz ile ne zaman evleneceksiniz?' diyor. 'Neden Beyaz Şov'a çıkmıyorsun?' diye hesap soruyorlar.

* Hiç çıkmadınız mı Beyaz Şov'a?
Çıkmadım... Bu yüzden Beyaz'a da kızıyorum. Bunun dışında aramızda hiçbir problem yok.

* Beyaz size boykot mu uyguladı?
Evet o boykotluyor. Biz karşılaştığımız zaman birbirimize sarılıp hal hatır soruyoruz. Hiçbir şekilde aramızda negatif bir duygu yok. Beni programına, hakkımızda çok dedikodu çıkacağını düşündüğü için davet etmediğini söylüyor. Ama bu bana doğru gelmiyor. Çok etik bir hareket değil. İş başka, özel hayat başka. Artık ilişkinin üzerinden yıllar geçmiş, öküz ölmüş ortaklık bitmiş!

ALDATILINCA AYRILDIM

* Beyaz'in sizden sonra birçok ilişkisi oldu değil mi?
Ebru Cündübeyoğlu, Demet Şener ve Özlem Yıldız ile birlikte oldu. Ama onlar evli diye onların adı geçmiyor da, hala benim adım geçiyor. Çağla Şikel'in de bir birlikteliği olduğu için mi onun adı geçmiyor? Bıktım artık Beyaz ile anılmaktan. Yani benim bu Beyaz olayından kurtulmam için imza mı atmam gerekiyor?

* Sizin birlikteliğiniz olmadı mı?
Oldu ama ünlü birisi değildi. 4 sene birlikte olduk sonra bitti.

* Sürekli Beyaz ile anılmanız yüzünden mi ayrıldınız?
Hayır, aldatıldığım için ayrıldık.

* Nasıl oldu da aldatıldığınızı anladınız?
Tesadüfen. Aynı spor salonuna gidiyorduk. Beni aldattığı kız ile konuşurken gördüm. Arkadaşı diye umursamadım. Onlar beni görmedi ve ben tesadüfen konuşmalarını duydum.

* Ne diyorlardı?
Yeni başlamıştı ilişkileri ve ilişkileri hakkında konuşuyorlardı.

* Ne yaptınız?
Elim ayağıma karıştı ve şok oldum. Sonra kendime geldim ve hızla giyinip, oradan çıktım. Sonra ne telefonlarına çıktım, ne de bir tek kelime ettim. Karşılaştığımızda selam bile vermedim.

* Aldatılmak nasıl bir duyguydu?
Çok zordu. Evlenmeyi düşünebileceğim tek insan oydu ama kısmet olmadı.
Haberin fotoğrafları