kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Öykü Serter pitbull saldırısına uğradı

Yeni Haber
Sunucu Öykü Serter, komşusunun Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Sol uyluk kemiği ve iki ayak bileğinden yaralandığı bildirilen Serter'in, komşusu tararfından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

14 Temmuz Cumartesi günü evinden spor yapmak için çıkan Öykü Serter, yan komşusunun Pitbul cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Sol ayak bileğinden ısıran Pitbul'u engellemeye çalışan Serter, sahibinin yetişmesiyle köpekten kurtuldu. Serter, yine komşusu tarafından hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Memorial Hastanesi'ne getirilen Serter'e burada acil müdahalede bulunuldu. Sol uyluk kemiğinden ve iki ayak bileğinden yaralanan Serter'in sol ayak bileğinde çatlak meydana geldiği ve yapılan pansumanın ardından antibiyotik tedavisi uygulandığı kaydedildi.

Kendi isteği üzerine iki gündür hastanede müşahede altında tutulan Serter'in, bu akşam saatlerinde taburcu edileceği ifade edildi.

Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı gibi yarışma programlarını sunan Serter, "Ah Polis Olsam" adlı dizide de rol almıştı.

(AJANSLAR)