kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cem Yılmaz, gösterisi sırasında patlayan havai fişeklere çok takıldı. Yaklaşık on dakika havai fişek esprisi yapan komedyen, patlamaların ardı arkası kesilmeyince kızdı! Yılmaz, "Kim evleniyor kardeşim? Porno yıldızı Rocco mu? Bu kadar da havai fişek patlatılmaz ki!" dedi.

Kalabalığı görünce Sezen'li espri yaptı

Mustafa DERYAHAN
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu. Cuma akşamı da aynı mekanda şov yapan Yılmaz, sahneye yine yarım saat erken çıktı. "Çok trafik var, geç kalacağım haberiniz olsun. Bazıları parasını vermiş geç geliyor; sonra 'trafik vardı' deyip sıyırıyor. O saygısızlık olmuyor da benim trafiğe kalmam mı saygısızlık yani" diyen Cem Yılmaz, daha sonra basın mensuplarına poz verdi.

Böyle hizmet var mı?
Sahneye çıkar çıkmaz, izleyici kalabalığını gören ünlü komedyen, mekana kısa bir bakış attıktan sonra; "Açıkhavayı bir tek Sezen Aksu doldurmuyor kardeşim" diye ilk esprisini patlattı. Yılmaz, şov öncesi ikinci esprisiyi ise; sahne önünde duran güzel kızları görünce yaptı. Genç kızlara "Sizler kimsiniz?" diye soran Yılmaz, "Biz Telekom adına buradayız" cevabını alınca; lafı yapıştırdı: "Ulan Telekom'un reklamlarında oynuyorum. Her bir hizmetinden haberim var ama böyle bir hizmetinden haberim yoktu!"