kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hülya Avşar, bikiniyle güneşlendikten sonra mayo giyerek su tenisi ve plaj voleybolu oynadı. Güzel yıldız, "Ben istediğim kadar vücudumda selülit olmadığını söyleyeyim, bazıları ne yazık ki inancına sıkı sıkıya bağlı" dedi.

İsteyen selülitli desin hiç umurumda değil!

MEHMET ÇALIŞKAN
Hülya Avşar, 'selülitli' fotoğraflarının ardından, Kıbrıs'ta ikinci kez bikinisiyle plaja indi. 'Avşar Kızı'nın Gülben Ergen gibi profesyonel bir fotoğrafçı yerine gazetecilere poz vermesi; "Vücudumda rötuşa ihtiyaç duyulacak bir deformasyon yok" mesajı olarak yorumlandı..
Hülya Avşar'ın bikinili fotoğraflarıyla, Gülben Ergen'in mayolu kareleri arasındaki gizli rekabette son raundu; önceki gün Kıbrıs'ta çektirdiği pozlarla 'Avşar Kızı' kazandı.

3 HAFTA ÖNCE BAŞLADI
Avşar ile Ergen arasındaki mayolu görüntü rekabeti, 3 hafta önce başlamıştı. Avşar'ın Kıbrıs'ta öğle vakti denize girerek, sezonu açmasının ardından; Ergen de Antalya'da mayolu haliyle objektiflere yansıdı. Bu gelişme "Hülya Avşar ne yapsa Gülben Ergen de onu yapıyor" diye yorumlandı. Ardından da Ergen'in fotoğraflarına rötuş yaptırarak, vücudundaki deformasyonu kapattırdığı ortaya çıktı.

BU KEZ YAKINDAN ÇEKTİRDİ
Önceki gün konser için Kıbrıs'a giden Hülya Avşar, Ergen'le arasındaki' gizli rekabeti' ince ipli siyah bikinisiyle sürdürdü. Gazetecilere 'kendisini yakından görüntüleme' izni veren Avşar; "İsteyen selülitli desin, hiç umrumda değil!" sözüyle vücuduna güvendiğini vurguladı. Sanatçının profesyonel bir fotoğrafçıya poz vermeyişi ise rakiplerine gönderdiği "Vücudumda rötuşa gerek duyacak deformasyonum yok!" mesajı olarak yorumlandı.

SUYUN İÇİNDE TENİS OYNADI
Plajda bir süre güneşlendikten sonra denize girerek, su tenisi oynayan Hülya Avşar; ardından plaj voleybolu sahasında hareketli dakikalar geçirdi. Aynı akşam Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahneye çıkan sanatçı, önümüzdeki günlerde satışa çıkaracağı yeni albümünden bir şarkıyı da ilk kez seslendirdi.
Haberin fotoğrafları