kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

ÖNER ÖNGÜN
Kafadar çapkınlar birlikte güneşlendi
Sosyetenin iki sıkı çapkını Gökhan Bilik ve Alpay Başaran, haftasonu Bodrum Bianca Beach'te birlikte güneşlendı. Alışılmışın dışında bir görüntü veren ikili, düzgün fizikleri ile dikkat çekti. Çapkınlıklarıyla tanınan iki kafadar için Bodrum'da 'kızların korkulu rüyası' yorumu yapılıyor.

Beyaz'ın gafı sonrası ilk kez Türkiye'de!
2006 Best Model Of The World yarışması birincisi Julia Lescova tatil yapmak için İtalya'dan Bodrum Türkbükü'ne geldi. Menajeri eski model Çağdaş Karasu ile birlikte iki gün için Bodrum'a gelen Lescova, Beyazıt Öztürk'ün programına katıldığında yapılan espri yüzünden ülkesine dönmüştü. Ünlü şovmenin 'Bana evde İngilizce öğretir misin?' gafına sinirlenen Lescova, artık sadece tatil için Türkiye'ye geliyor.

'Uğur Antik' ve göbeği tatilde!
Düzenlediği yardım müzayedeleri ile tanınan sosyete antikacısı Uğur Batur, önceki gün yakın dostlarıyla Türkbükü'ndeki Maki Beach'te tatil keyfi yaptı. Gün boyu güneşlenen Batur, serinlemek için sık sık denize girdi. Batur'un kiloları ise dikkat çekmeyecek gibi değildi.

Akrobasi yaparken düştü
Uludağ Kar Tanesi otelin sahibi hızlı çapkın Murat Aslan, geçtiğimiz haftasonu arkadaşları ile Türkbükü'ne tatil yapmaya geldi. Kış sporlarındaki başarısı ile tanınan Aslan, su sporlarında o kadar başarılı olmadığını gösterdi. Bianca Beach'te jet ski ile şov yaparken düşen Aslan, hızlı davranarak durumu toparladı. Aslan, daha sonra jet ski ile Türkbükü'ne döndü.

Medine fukarası gibi!
Eda Taşpınar, değişik kıyafet ve aksesuvarları ile magazin gündemindeki yerini koruyor. Ünlü sosyetik, önceki gün Türkbükü'nde bir yere yetişme telaşı içindeydi. Çıplak ve kirli ayaklarıyla görüntülenen Taşpınar'ı görenler 'Medine fukarası gibi' yorumunda bulundu.

Oğlunu görmek için partiye geldi
Politikacı Mesut Yılmaz'ın kardeşi Turgut Yılmaz, geçtiğimiz haftasonu oğlu Hakan'ı görmek için Mio Beach'teki beach partiye katıldı. Partiye jet ski ile gelen Turgut Yılmaz, on dakika oğlu ile hasret giderdikten sonra, jet ski ile partiden ayrıldı. Yılmaz, jet ski'ye hakim görünüyordu...

Oğulcan çapkınlığa başladı
Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın eski futbolcu Sinan Engin'den olan oğlu Oğulcan, Bodrum'da çapkınlık turlarına başladı! Beach partilerde kız arkadaşları ile görüntülenen ve bir hayli ilgi topladığı gözlenen Oğulcan, çapkınlıkta başarılı olacağını da göstermiş oldu.

Bodrum'da klip çekti
Fatih Ürek, 15 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümünün çıkış parçası 'Hadi Hadi'ye önceki gün Torba Bella Casa Hotel'de klip çekti. Ürek'e klip çekiminde şarkının sözlerini yazan Aslızen ve şarkının müziğini yapan Bülent Özdemir eşlik etti.

Teknede keyif yapıyor karada kurtlarını döküyor

Genç assolist Petek Dinçöz ve televizyoncu sevgilisi Can Tanrıyar, Bodrum'da İbrahim Mertoğlu ve Oya Aydoğan çiftinin teknesinde tatil yapıyor. Gün boyu tekne keyfi yapan ve bol bol güneşlenen Dinçöz, akşam üzerleri ise beach partilerde dans ediyor. Dinçöz, önceki gün yine zodyak ile Maki Beach'e giderek kurtlarını döktü!
Haberin fotoğrafları