kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

atv 'Halkın Yıldızları' ile bu toprağın sesini arıyor

Mustafa KIZIL
atv'nin yeni yarışması 'Halkın Yıldızları'nın elemeleri yarın Trabzon'da başlıyor. Ebru Akel'in sunacağı programın jürisinde Şakir Öner Günhan, Kamil Sönmez, Kibariye ve Hilal Özdemir var..
atv, izleyenleri 'Halkın Yıldızları' adlı bir halk müziği yarışmasıyla buluşturacak. Büyük uygarlıklara tanıklık etmiş olan bu bereketli topraklar yeni sesini, atv'de bulacak.

TÜRKÜ ŞÖLENİ

'Halkın Yıldızları' 27 Temmuz'dan itibaren her cuma ekranı türkü şölenine çevirecek. Ebru Akel'in sunuculuğunu yapacağı yarışmanın yardımcı sunuculuğunu ise Devrim Yalçın üstlenecek. Yarışmanın jüri üyeleri arasında da oldukça iddialı isimler var: Türküleri sevdiren değerli ses Şakir Öner Günhan, usta yorumcu Kamil Sönmez, Türkiye'nin en güçlü seslerinden Kibariye ve türkülerin modern yorumcusu Hilal Özdemir... Yeni bir televizyon efsanesi haline gelecek olan yarışmanın Türkiye çapında yapılacak elemeleri yarın Trabzon'da başlıyor.

YENİ BİR SOLUK
Türkülere yepyeni bir soluk getirecek birbirinden iddialı ismin performans sergileyeceği yarışma 'Oryantal Star'ın da yapımcısı olan Play Prodüksiyon'un imzasını taşıyor.