kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çeşme günlüğü

ÜNAL GÜMÜŞTEKİN
Doğa Bekleriz'e petrolcu sevgili
Manken Doğa Bekleriz, aradığı aşkı buldu! Eşinden ayrıldıktan sonra sıkıntılı günler geçiren Bekleriz, önceki akşam Alaçatı'da bir restoranda genç petrolcü Fatih Alkan ile yemek yedi. Her halinden mutluluğu belli olan Bekleriz, Alkan ile çok samimi olduğu evli arkadaşları sayesinde tanıştığını söyledi.

Biz hâlâ beraberiz ayrılık yok
Manken Güzide Duran ile uzatmalı sevgili Moris Kohen tatil için Çeşme Alaçatı'yı seçti. İlker İnanoğlu'ndan ayrıldıktan sonra gönlünü Kohen'e kaptıran Duran, çıkan 'İlker İnanoğlu ile barıştı' haberlerinin ilişkilerini yıprattığını, bu yüzden tatile çıktıklarını söyledi. Çift, 'hâlâ beraberiz' dedi.

Çeşme'den sonraistikamet Bodrum
Manken Ece Sükan ile sevgilisi Tolga Egemen, önceki gün tatil yapmak için Çeşme'ye geldi. Alaçatı'da sevgilisi ile birlikte Tuval Restoran'da yemek yiyen Ece Sükan, Çesme'den sonra Bodrum'da tatile devam edeceklerini söyledi.

Kafa tatili!
Sunucu Zeynep Tokuş, eşiyle arasında sorunlar olduğu haberleri çok artınca tek başına Çeşme'ye tatile geldi. Alaçatı'da kafa dinleyen Tokuş, moralsizdi ama zorla da olsa gülümsedi.

Çekmeyin kardeşim!
Yakışıklı playboy Ralf Tezman, gönlünü kaptırdığı İzmir'in tanınmış ailelerinden Kardiçalı Ailesi'nin kızı Sanem Kardiçalı ile Çeşme'de tatil yapıyor. İki aydır aşklarını gözden uzak yaşayan çift, Sheraton Oteli'nin önünde görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini farkedince arabadan inip 'çekmeyin' diye uyarıda bulunan Tezman, sonra arabasına bindi. İki sevgili, Çeşme'den sonra tatil için Bodrum'a gidecek.

Yasağa kulak asmadı
Bengü'nün 'ayrıldılar' haberleri üzerine uzun zamandan beri görmediği sevgilisi Çeşme Mojito Bar'ın işletmecisi Ahmet Baran, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Cece Bar'da sahne alan Bengü'yü dinlemeye geldi. Bengü'nün albüm promosyonunu olumsuz etkilememesi için Erol Köse'den yasaklı olan iki aşık, gece boyunca birbirlerini tanımıyormuş gibi yaptı.
Haberin fotoğrafları