kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şahin Yalçınkaya

Dudaklarınızı kalınlaştırın kaşlarınızı belirginleştirin

05.07.2007
İLİŞKİLİ HABERLER
Dudaklarınızı kalınlaştırın kaşlarınızı belirginleştirin
Kaşlar: Kaşlar, genellikle dengesiz veya sık kaş alma nedeniyle seyrekleşir ve şeklini kaybeder. İnce tek kaş tellerinin çizimi ile eksik olan tüy bitimi tamamlanıyor. Ayrıca gölgelendirme yoluyla var olan kaşların daha bakımlı görünmesi sağlanıyor. Bu işlem sayesinde kaşlar doğru bir şekilde vurgulanıyor.

Kirpikler: Üst ve alt kirpik kökünü kontür makyajıyla güçlendirerek dikkat çeken gözlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu çizim sayesinde makyaj yapmadan gür ve koyu kirpik görüntüsü elde ediliyor. Eğer lens kullanıyor ve hassas gözlere sahipseniz, bu metot sayesinde makyajınızı sürekli tazeleme zahmetinden kurtulabilirsiniz. Böylece gözleriniz, daha belirgin ve canlı bir görünüme kavuşuyor.

Dudaklar: Dudaklar, dudak çevresi kırışıklıkları, pürüzlü veya soluk çizgi sebebi ile cansız görünebilir. Mükemmel resmedilmiş bir dudağa sahip olmak için cilt tonunu tamamlayan doğru bir renk seçerek uygulama yapılmalıdır. Eğer dudak şeklinin büyütülmesi isteniyorsa yeni dudak çizgisi ile doğal dudak çizgisi arasında kalan cilt yüzeyi istenilen bir renkle gölgelendiriliyor.
Haberin fotoğrafları