kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yakılarak öldürülen Leann Hess, bir ay önce liseden mezun olmuştu.

'Gıcık olduk' diye kızı öldürdüler

DIŞ HABERLER
ABD'de 16 yaşındaki iki öğrenci, bir kızı döverek öldürüp, gömdü. Gençler cinayeti "Gıcık bir kız" olduğu için işlediklerini söyledi..
ABD'de iki genç, "sinir oldukları" 17 yaşındaki Amber Leann adlı genç kızı evinde dövüp, çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. Arizona'da işlenen korkunç cinayetin zanlıları olan 16 yaşındaki Nicolas Castillo ve Todd Hoke, polise verdikleri ifadede kurbanlarını "gıcık bir kız" olduğu için öldürdüklerini söyledi. Polis, "Onu sevmedikleri açık. Herhangi bir nedenle kızı öldürmeyi kafalarına koydukları anlaşılıyor" diye konuştu. Yakılarak gömülen Amber Leann Hess'in annesi ise "Todd kızımın yakın arkadaşıydı. Evde saatlerce video oyunu oynuyorlardı. Kardeş gibilerdi" dedi.

OYUN ARKADAŞIYDI
Lise öğrencisi Nicolas Castillo ve Todd Hoke ilk ifadelerinde çelişkili konuşunca dedektifler, kızın ve çocukların evlerinde araştırma yaptı. Suç aletlerinde ve kızın evinde, Nicolas ile Todd'un parmak izini bulan polisler iki çocuğu da hemen tutukladı. Polis şefi "Eğer reşit olsalardı kesinlikle elektrikli sandalyeye otururlardı" dedi. Polis, iki gencin de birinci derecede cinayet işlemekten yargılanacağını söyledi.