kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hilton King'in reytinglerini üçe katladı

Yeni Haber
Hilton otellerinin varisi kimliğiyle ve magazin basınında sürekli yer almasıyla ünlenen Paris Hilton, alkollü araç kullanmaktan girdiği cezaevinden çıktıktan sonra CNN'in "Larry King Live" programına konuk oldu ve programın izleyici oranını üçe katladı.

Dünyaca ünlü televizyon sunucunun kendi adını taşıyan ve dünya çapında önemli isimlerin konuk olmasıyla da tanınan program, önceki gün Hilton'u konuk edince yılın en iyi izlenme oranına ulaştı.

CNN'e göre, Paris Hilton'un cezaevinden çıktıktan sonra katıldığı ilk televizyon sohbeti olan program, yaklaşık 3,2 milyon izleyiciyi ekran karşısına çekti. Programın günlük izleyici oranının yaklaşık 1 milyon 100 bin olduğu belirtiliyor.

Hilton da 23 gün cezaevinde kaldıktan sonra katıldığı programda, "hapishane deneyiminin, kendisini eğlencenin hayatındaki rolünü yeniden değerlendirmeye zorladığını ve kendini keşif yolculuğuna devam etmeye niyetli olduğunu" söyledi.

"Çocuklar, göğüs kanseri ve multiple skleroz gibi hastalıklarla mücadele gibi değerli amaçlar için para toplamak istediğini" de söyleyen Hilton, medyanın, kendisinin parti kızı imajını abarttığını, hiçbir zaman uyuşturucu kullanmadığını ve alkol sorunu bulunmadığını söyledi.

* Hilton: Hapisten sonra hâlâ kâbuslar görüyorum

(AA)