kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Halil Ergün,"Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilim" dedi

Televizyonda kızdıran soru: Gay misin?

Bir TV muhabirinin "Eşcinsel olduğunuz iddia ediliyor. Ne diyorsunuz" sorusuna kızan aktör Halil Ergün, "Bu soruyu sormamış ol. Buna cevap vermek benim için zul" diye konuştu..
Televizyonda en son "Yaprak Dökümü" adlı dizi filmde izlediğimiz Halil Ergün, önceki gece Fox TV'de yayınlanan bir magazin programında eşcinsellikle ilgili bir soruyla karşılaştı. "Bizden Kaçmaz" adlı programında kendisine yöneltilen soruya, Ergün hayli sinirlendi.

'GAY BARA GİDERDİK'

Ünlü oyuncu, rol aldığı dizi filmin geçtiğimiz günlerde düzenlenen veda yemeğinde verdiği röportajla ekrana geldi. 61 yaşındaki aktör röportaj sırasında yöneltilen "Eşcinsel olduğunuz iddia ediliyor. Ne diyorsunuz" sorusu karşısında şaşırdı. Muhabir aynı röportajda Ergün'e yıllar önce bir gay bara gitmesinden sonra hakkında çıkan eşcinsellik söylentilerini de hatırlattı. Sinirlenen Ergün muhabire, "Sen bu soruyu sormamış ol. Buna cevap vermek benim için zul" dedi. Halil Ergün bu konu hakkında şunları söyledi. "Arkadaşlarla gay barlara giderdik. Gideriz, niye gitmeyelim. Şimdi vaktim yok. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilim; başkalarına saygı duyduğum için..." demekle yetindi.