kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

AKP'den gövde gösterisi

Umut TÜTÜNCÜ / MERKEZ
Ak Parti'nin İstanbul milletvekili adayları dün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. 70 aday görsel şovlarla sahneye çağrıldı..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yoğun temposu içinde partisinin 22 temmuzda İstanbul'da yarışacak milletvekili adaylarını tanıttı. Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan tanıtım töreninde adaylar görsel şovlarla sahneye çağrıldı. İstanbul'da AK Parti'nin 70 milletvekili adayı arasında en çok alkışı sanatçı ve yapımcı Osman Yağmurdereli ve AK Parti İstanbul eski İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu aldı. Başbakan Erdoğan binlerce kişinin katıldığı tanıtım toplantısına sahanın içine konulan ve tüm saha çevresince devam eden bir metre yüksekliğindeki yoldan yürüyerek geldi. Aralarında Abdülkadir Aksu, Nimet Çubukçu, Murat Başesgioğlu , Eğemen Bağış, Güldal Akşit, Hayati Yazıcı gibi AK partinin ağır toplalarının yanısıra partiye yeni katılan eski CHP'li Ertuğrul Günay'ın da bulunduğu adaylar tek tek anons edilerek salondakilere tanıtıldı. Bu arada salonda çalınan "12 dev adam" parçasıyla partililer coşturulurken, konuşmanın yapıldığı platformun önüne ve arkasına konulan dev barkovizyonlardan da sürekli ışık gösterisi yapıldı.

"GÜVENMİYORLAR"
Son olarak "1. Bölge 1. sıra adayı olarak" ismi anons edilen Erdoğan törende yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirerek "Milletin hafızasına güvenmiyorlar. Korku salarak, milleti tehdit ederek eski günleri geri getirmek istiyorlar. Ama millet bunlara itibar etmiyor" dedi. Seçimlerde dört hedeflerinin bulunduğunu belirten Erdoğan, bunun da tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet olduğunu kaydetti.
Haberin fotoğrafları