kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ozan Kaçmaz

Ailesi beni seviyor diye ben de OZAN'ı sevdim

ŞENGÜL BALIKSIRTI
ŞENGÜL BALIKSIRTI
* İlk eşin Ozan Kaçmaz balayına giderken bile playstation'unu yanına almış. Niçin evlenmek istemiştin Ozan'la? Arkadaşlığı yetmiyor muydu? Aile kurma telaşım vardı. "Bir an önce evleneyim sonra işime bakayım" dedim. Ozan'ın ailesi beni çok seviyordu. Annesi babası ve kızkardeşleriyle aram çok iyiydi. Ailesinin bu denli beni sevmesinden dolayı ben de Ozan'ı sevdim. Yani hep beni seven birilerinin, bir ailenin yanında olmak istedim. Orada birinci şahıs Ozan değildi, aileydi.

* Evlilik döneminde bütün geçim senin tarafından mı sağlanıyordu? Evet. Eş olarak böyle bir hayata hazır olmadığını ancak evlendikten sonra gördüm. Çünkü çalışmayı sevmiyordu.

* Evin masraflarını hiç sormaz mıydı? Tabii ki sormuyordu. Belki de ben herkes gibi Ozan'ı da bu duruma alıştırdım.

* Düğün yaptın kendi evinde. Balayına gittiniz. Bunları kim karşıladı? Onları ben karşıladım, gelinliğimi bile kendim aldım ama, bunlar hiçbir zaman batmıyordu bana. Çünkü Ozan'ın ruhunda beni sömürecek bir şey yoktu. İyi insandı ama kişiliği tam oturmamıştı.

* Sonra Cengiz İmren'le evlendin. Üstelik o hapisteyken. Kimse anlam veremedi bu seçimine? O neyin arayışıydı? Birinci evliliğimde eşim o kadar sorumsuz olunca, ilişkimiz başka bir şeye dönüştü. Onu çocuğum gibi görmeye başladım. Aşk yoktu. Ozan'la evliyken Cengiz'e şarkı almaya gittim. Benden her şeyi çok kolaylıkla kabul eden, bütün şartlarımdan sonuna kadar yararlanmış bir adamdan sonra Cengiz bana farklı gelmişti. Çünkü bana bir şarkı verdi diye ona küçük bir hediye, bir ceket gönderdim ve kabul etmedi. Bu beni etkiledi. Hediyeyi almaması onun diğer yönlerini görmememe neden oldu. Çünkü benim için bir erkeğin duruşu çok önemliydi. Benim şartlarıma, maddi gücüme, konumuma tenezzül etmemesi çok önemlidi. O yüzden farklı yetiştirilmiş olmamız, aynı lisanı konuşmuyor olmamız beni hiç ilgilendirmedi.