kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Smallville yeni süper güçlerle tanışıyor

Süpermen'in lise çağlarını anlatan 'Smallville'in 4. sezonuna yeni karakterler katıldı. Aslında hiçbiri bizlere yabancı değil. Hepsi efsanenin birer parçası.....
Süpermen Clark Kent'in büyümesinin ve doğa üstü güçlerini keşfetmesinin hikâyesinin işlendiği CNBC-e'nin sevilen dizisi 'Smallville' 4. sezon bölümleriyle devam ediyor. Sezonlar geçip Clark Kent büyüdükçe yeni yeni karakterlerle tanışmaya devam ediyoruz.

KASABADA YENİ YÜZLER
İlk başta bir tür 'çekirdek kadro' vardı. 4'üncü sezonda ise diziye pek çok yeni karakter katıldı. Aslında bunlar, Süpermen efsanesinde büyük önem taşıyan karakterler; yani ünlü süper kahramanın 'müstakbel' meslek arkadaşları... Bu isimlerden en önemlisi de Lois Lane. Lois'i, Erica Durance canlandırıyor. Hem Süpermen filmlerinden hem de çizgi romanlardan tanıdığımız Lois, Chloe Sullivan'ın kuzeni olarak çıktı karşımıza. Ancak henüz acar muhabirliğini izleyicilere göstermedi. İkinci karakter ise Bart Allen, nam-ı diğer Flash... Bir zamanlar Türkiye'deki çizgi romanlarda Kırmızı Şimşek adıyla karşımıza çıkan süper kahramanı Kyle Gallner canlandırıyor. Ve Mxyzptlk (Trent Ford)... Süpermen'in gelmiş geçmiş en muzip düşmanı... İlk kez 40'lı yıllarda görünmüş bu karakter. Başka boyuttan gelen bu şapkalı cüce, güçlerini kullanarak ortalığın altını üstüne getiriyor. Smallville'de Mister Mxyzptlk öğrenci değiştirme programıyla kasabanın lisesine gelen Balkan öğrenci olarak ekrana geliyor.
Haberin fotoğrafları