kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çelebi: Soruşturmanın nedeni ihalede yapılanlar

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Çelebi: Soruşturmanın nedeni ihalede yapılanlar
Çelebi Hava Servisi, Antalya Havalimanı ihalesinde şikayetleriyle başlayan soruşturma konusunda, "Savcılık soruşturmasına esas olan şikayet konumuzun, Çelebi'nin ihaleden elenmesine gerekçe yapılan belgeler olmayıp, ihale sürecinde ve ihale sonrasında gerçekleştirilen bazı işlemleri kapsamaktadır" açıklamasında bulundu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ), Çelebi'ye dava açılacağı açıklamalarının ardından yazılı açıklama yapan Çelebi, işlemekte olan hukuki süreç içerisinde konuya ilişkin bir açıklama yapmayı veya basın toplantısı düzenlemeyi doğru olmadığı, bunun hukuki süreci etkilemeye yönelik bir hareket olacağını bildirdi. Soruşturmaya ilişkin haberlerin kaynağının Çelebi olmadığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Bununla birlikte Savcılık soruşturmasına esas olan şikayet konumuzun; Çelebi'nin ihaleden elenmesine gerekçe yapılan belgeler olmayıp, ihale sürecinde ve ihale sonrasında gerçekleştirilen bazı işlemleri kapsadığını belirtmekte yarar görüyoruz. Bu nedenle DHMİ Genel Müdürlüğü'nün konuya ilişkin beyan ve iddialarını şu an için cevaplamayı uygun bulmuyoruz. Bu süreç içerisinde başvurularımızın hukuki sonucunu beklemekten öte bir faaliyet içerisinde olmayacağız."

(ANKA)