kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Güzide tekrar Necdet'in yanında... Ya Yasemin?

Hatırla Sevgili'de Ahmet evlenmekten vazgeçince, Ayla şoka gidiyor. Necdet, Güzide'yi pastaneye dönmesi için ikna ediyor. Ve Yasemin, Necdet'le hayati bir konuşma yapıyor..
atv'nin nostaljik dizisi 'Hatırla Sevgili'de heyecan dorukta... Geçen hafta Ahmet, Ayla'ya evlenmek istemediğini açıkladı. Bu akşam: Ayla, yaşadığı şok yüzünden perişan haldedir. Necdet'le karşı karşıya gelen Güzide öfke içindedir. Necdet'e gitmesini söyler. Acı çekmektedir. Onu çok özlediği bellidir. Necdet onu pastaneye dönmeye ikna etmek için uğraşır.

ABD'YE PROTESTO
ABD'nin yeni Ankara büyükelçisi Kommer'in Türkiye'ye geliş haberi Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını heyecanlandırmıştır. Onu protesto etmek için bir plan yaparlar. Ahmet, Ayla yüzünden Yasemin'le olan randevusuna gidemez. Güzide'yi pastaneye dönmeye ikna eden Necdet ise mutludur. Yasemin pastanede Güzide ile karşılaştıktan sonra Necdet'le hayati bir konuşma yapar. 31 Aralık 1968 yaklaşmaktadır. Herkes yılbaşı hazırlığı içindedir. Ahmet hediye almak için bir mağazaya girdiğinde onu çok şaşırtan bir şey görür. atv 20.30