kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Programın yapımcısı ve Videotek'in patronu Ahmet Çelenk, 'Sarı Sıcak'ın marka olduğunu söyledi.

Sarı Sıcak akşamlar müziğe skeçleri ekliyor

MUSTAFA KIZIL
Geçen yaz izlenme rekoru kıran 'Sarı Sıcak' yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Göçer'in bu yılki sürprizi ise skeçler olacak..
Ferhat Göçer ve Hüsnü Şenlendirici'nin 2006 yazında hazırladığı müzik eğlence programı 'Sarı Sıcak', bu yaz da fırtına gibi esecek! İkili, 27 Haziran Çarşamba akşamı yeniden sevenlerinin karşısına çıkacak. Geçen yaz her hafta farklı bir konsept hazırlayan ikilinin bu yıl izleyicilerine bir sürprizi var! Şenlendirici ve Göçer, beraber hazırlayacakları skeçlerle programa renk katacak...

ANLAMLI JENERİK
Programın yeniden başlaması şerefine önceki akşam gerçekleştirilen tanıtım gecesi, hayli renkli geçti. Programın yeni jenerik çekiminin gösterildiği gecede, ikilinin küresel ısınma ile igili mesaj vermesi büyük alkış aldı. Jeneriğin sonunda, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerle ilgili bir mesaj da yer alıyor. Geceye, Merkez Yayın Holding ve atv yönetimi de katıldı... Merkez Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göçer Gelebek, atv, Kanal 1 ve Merkez Reklam Genel Koordinatörü Ümit Önal, atv Genel Yayın Yönetmeni Mutlu İnan ve atv Genel Müdür Yardımcısı Nalan Yetimoğlu tanıtım gecesinde biraradaydı. Programda yine muhteşem şarkılara imza atacaklarını belirten Ferhat Göçer, 'Sarı Sıcak'ın bu yıl da müzikaliteden ödün vermeyeceğini söyledi: "Geçen yaz yaptığımız programın hevesi kursağımızda kalmıştı. Bu bir yıl içinde tecrübesizliklerimizden kaynaklanan acı deneyimlerin yanında, güzel tecrübelerimiz de oldu. Bu sene daha olgun, daha sıcak, daha samimi bir 'Sarı Sıcak' hazırlayacağız." Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ise şunları söyledi: "Sarı Sıcak, müzik adına doğru bir şey yapmış olduğumuza dair bonservis gibi. Ve kesinlikle Bu müzik adına yapılan en doğru programlardan biri."
Haberin fotoğrafları