kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Baş savcı yardımcısı Metin Şentürk'ün himayesinde yapılan toplantıda Birol Güven filmin öyküsünü anlattı.

Hapistekiler yazdı ünlüler oynayacak

SAVAŞ AY
SAVAŞ AY
80 tutuklu 15 film hikâyesi yazdı. "Ben Fazla Kalmayacağım" adlı bir öykü seçildi. Film temmuzda Bayrampaşa Cezaevi'nde çekilecek..
Senaryosunu gerçek tutuklu ve hükümlülerin yazdığı "Ben Fazla Kalmayacağım" adlı filmin çekimi için 'motor' demeye az kaldı. 1 Temmuz'da Bayrampaşa Cezaevi'nde çekilecek olan dahili planlarla başlayacak olan çalışmanın harici sahnelerinde ise starlar rol alacak.

USTALAR DERS VERDİ
Yazar Birol Güven dün Bayrampaşa Cezaevi'nde açıklama yaparak; "3 aylık atölye çalışmaları boyunca seminerlere katılan 80 tutuklu, 15 film hikayesi yazdı. Ve bu öykü seçildi. 'Hayal Kurmak Serbest' adlı bu atölyenin ilk meyvesi. Başrolünde Vural Çelik'in oynayacak. Yönetmen Hamdi Alkan olacak.

ZAHMET OLMASIN
Dışarıda çekeceğimiz sahnelerde ufacık ve bazen sözsüz rolleri ünlü isimler canlandıracak. Örneğin cezaevi aracını kullanan şoför Tamer Karadağlı, Hemşire Nurgül Yeşilçay, Turist rolünde Alex, bar şarkıcısı Sezen Aksu gibi. Filmin adının 'Ben Fazla Kalmayacağım'olması da gerçek bir öykü. Buraya bir şekilde gelen bir arkadaşa 'çay içer misin?' demişler, 'Zahmet olmasın. Ben fazla kalmayacağım. Az sonra yanlışlık anlaşılır ve giderim' demiş. Ancak kendisi 2 senedir burada.
Haberin fotoğrafları