kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Vestel ve Crea bilgisayarlara üç büyük forması giydirdi

Vestel ve Crea 3 tarafından Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları için tasarlanan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar Teknosa'larda satılacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Vestel ve Crea bilgisayarlara üç büyük forması giydirdi
Vestel dizüstü, Crea ise masaüstü bilgisayarlara Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giydiriyor. Donanım üzerine kulüp renkleri ve özel logoların kullanıldığı bilgisayarların tasarımına kulüpler onay verdi. Karne hediyesi bilgisayar almak isteyenlere renk aşkını ekleyen kampanyada Vestel dizüstü bilgisayarlar bin 399 YTL, Crea masaüstü bilgisayarlar 999 YTL'den satılacak. Intel, Microsoft, Vestel ve Crea işbirliğiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hayata geçirilen "Taraftar PC"ler mayıs sonunda satışa sunulacak.

YÜZDE 15 DAHA UCUZ

Haziran ayı boyunca sadece Teknosa mağazalarında bulunacak olan taraftar PC'ler daha sonra Kartal Yuvası, Fenerium, Galatasaray Store kulüp mağazaları ve Vestel satış noktalarında da satışa sunulacak. 3 büyük spor kulübüyle imzalanan lisans anlaşmalarıyla üretilen Taraftar PC'ler Vestel'in aynı model ürünlerinden yüzde 15 daha ucuza satılacak. 15 ay devam edecek kampanya kapsamında, Crea'nın ürettiği 17 inç LCD monitöre sahip PC'nin satış fiyatı 999, Vestel'in ürettiği dizüstünün satış fiyatı ise bin 399 dolar olarak belirlendi. Taraftar PC'lerin tanıtım toplantısında konuşan Intel Genel Müdür Yardımcısı Tolgar Elverici, özellikle karne zamanında satışların artacağını tahmin ettiklerini söyledi. Elverici, takımların bilgisayar satışlarından pay alacağını kaydetti.