kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bottaro, Dr. Paefgen, Acar (Soldan Sağa) "Bentley Le Mans" ile poz verdi.

Türkler fiyata bakmadı 4 ayda 11 Bentley satıldı

Fiyatı 400 bin Euro'yu bulan lüks otomobil markası Bentley Türkiye'de büyük ilgi gördü. Bentley, 2007 satış hedefinin yarısını şimdiden yakaladı..
Geçen yıl Auto Show Fuarı'nda tanıtımı yapılan lüks otomobil markası Bentley'in 460 bin Euro'luk yatırımla gerçekleşen İstanbul'daki showroom'u Ortaköy'de açıldı. Bentley Başkanı ve CEO'su Dr. Franz-Josef Paefgen yeni iş ortağı Doğuş Otomotiv'in davetlisi olarak geldiği İstanbul'da Türkiye pazarı için hedeflerini açıkladı. Dr. Paefgen, "Boğaz'ın güzel caddeleri Bentley ile ışıldayacak. Seçkin zevklere hitap eden Bentley Türkiye'ye çok yakıştı" dedi.

İSTANBUL ÖRNEK OLACAK
Bu yılın ilk dört ayında hedeflerin üzerinde bir performans sergileyen Bentley Türkiye ekibinin başarısına dikkat çeken Dr. Paefgen, "Gelişmekte olan pazarlar, Bentley Motors'un devam eden başarısı açısından büyük önem taşır ve eminim; Doğuş Otomotiv'in yetenekli ve deneyimli ellerinde, ileriye doğru büyük atılımlar gerçekleştireceğiz" dedi. Dr. Paefgen, İstanbul Boğazı'ndaki muhteşem showroom'un Bentley'in dünya üzerindeki yeni açılımının rol modeli olacağını da sözlerine ekledi. Dr. Paefgen, Türkiye pazarındaki satış stratejilerini satış hacmine değil müşteri memnuniyetine ve sadakatine göre yapılandırdıklarının altını çizdi. İlk dört ayda, 2007 yılı hedeflerinin yüzde 50'sini gerçekleştirdiklerini söyleyen Bentley Marka Müdürü Gino Bottaro ise bugüne kadar 11 adet Bentley satıldığını kaydetti. Bottaro, "2007 hedefimizin 22 adet Bentley satmaktı. Yüzde 50'sini şimdiden gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki yıllarda Ankara, İzmir ve Antalya'da da showroomlar açmayı düşünüyoruz" dedi.