kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Arzu Balkan

Sevenleri sadece ölüm ayırmıyor!

Özlem AVCI-MAGAZİN
Deniz Uğur'un "Sevenleri ancak ölüm ayırır" sözüne Arzu Balkan'dan yanıt geldi: Tamer'le beni ölüm ayırmadı. Biz çok severek evlendik ama boşanmamız kaçınılmazdı!..
Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan ile ABD'deki bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan Leyla Kömürcü, önceki gün 'annesütü.org' adlı sitenin 'Bebekler Güvende' seminerine konuk oldu. Seminerde 'Lider Anne' plaketi ile ödüllendirilen Arzu Balkan, Tamer Karadağlı'yla aşk yaşadığı iddia edilen Deniz Uğur'un "Sevenleri ancak ölüm ayırır" sözüne yanıt vermekte de gecikmedi:

ALDATMAK BÜYÜK SORUN
"Söz ettiğiniz kişi muhatabım değil ama yine de bir şey söylemek gerekiyorsa; sevenleri tabii ki ölüm ayırmıyor! Tamer'le ben birbirimizi çok severek evlendik ve ölümle ayrılmadık. Kaçınılmazlık oldu ve evliliğimiz sona erdi. Bir takım olaylar bizi sevdiklerimizden ayırabiliyor. Bu başıma gelenlerin bir tek benim başıma geldiğini de düşünmüyorum. İnsanları dinledikçe aldatmak ve aldatılmanın toplumsal bir sorun haline geldiğini görüyorum. Hatta bir yapım şirketi böyle bir program önerdi."
Haberin fotoğrafları