kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hüsnü Şenlendirici azarladığı muhabir kendisine karşılık verince çok sinirlendi.

Oğlumun yanında bana Deniz'le ilgili soru sorma

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
Hüsnü Şenlendirici, bir süre önce oğluyla birlikteyken Deniz Seki hakkında soru soran muhabirle yeniden karşılaşınca çok sinirlendi: Özel hayatımla ilgili soruların oğlumu ağlattı! Sen bana öyle sorular soramazsın!..
Hüsnü Şenlendirici önceki gece Taksim'deki Atina Meyhanesi'ne gitti. Ünlü klarnetçi, kardeşinin program yaptığı mekanda; birkaç gün önce oğlu yanındayken, Deniz Seki ile ilgili sorular soran muhabirle karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı.

BENİ YARALIYOR!
Şenlendirici, "Özel hayatımla ilgili soruların yüzünden oğlum Ergün ağladı. Sen bana soru soramazsın" diye muhabiri azarladı. Daha önce Hülya Avşar'ın Tarabya'daki bir restoran çıkışı, benzer konudan dolayı azarladığı muhabirin "Sorarım!" diye karşı çıkması üzerine; Şenlendirici güçlükle yatıştırıldı. Yanındakiler tarafından sakinleştirilen Hüsnü Şenlendirici, özel yaşamı ve Deniz Seki ile ilgili soruların artık kendisini yaralamaya başladığını belirterek şunları söyledi:

AİLEMİ BIRAKMAM
"Bu tür soruları çocuğum yanımda olmadığı zaman sorarsanız, cevap verebilirim. Artık işimle anılmak istiyorum, bakmakla yükümlü olduğum çocuklarım var. Eşimle anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Mahkememiz sürüyor ve boşanacağız. Ama ben mahkeme sürerken yine eşimle ve çocuklarımla kalıyorum. Ayrıldıktan sonra da ailemi bırakmam mümkün değil. Her zaman bir baba olarak yanlarındayım, onlar için yaşamaya devam edeceğim." Hüsnü Şenlendirici, eşinin ailesinin ayrılmalarına engel olduğu şeklindeki soruları da, "Onların öyle bir baskısı olamaz. Ayrılmaya karar vermiş iki insanın kararına saygılılar" diye cevapladı.
Haberin fotoğrafları