kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Danny Brillant dünya turnesinin ilk konserlerini Türkiye’de verecek.

Hayatımın kadını Türkiye'de olabilir

HATİCE UTKAN MAGAZİN
Türkiye'de konser verecek olan Fransız müziğinin yakışıklı starı Danny Brillant kısmetinin de ülkemizde olduğunu düşünüyor. "Fransa'da bir medyum hayatımın kadınıyla dünya turnesinin ilk durağında karşılaşacağımı söyledi. Ben medyumlara inanırım..."..
Fransız müziğinin prensi olarak nitelendirilen Danny Brillant, bu yaz, dünya turnesine çıkıyor. Ünlü şarkıcının ilk dünya turnesindeki ilk durağı ise Türkiye... Yakışıklı şarkıcı 8 Haziran'da İstanbul'da, 9 Haziran'da İzmir'de, 11 Haziran'da ise Ankara'da konser verecek. Ankara konserinde Candan Erçetin ile düet de yapacak olan Danny Brillant, sorularımızı yanıtladı.

ACISIZ AŞK OLMAZ!
* Şarkılarınızın hepsi aşkla ilgili. Sizin aşka bakış açınız nasıl?
Bu dünyada hiçbirimiz her zaman mutlu olamıyoruz. Daimi mutluluk diye bir şey yoktur. Ama gerçek aşkı aramak ve bulmak çok önemli. Sadece aşkı bulmak da yetmez. Aşkı korumak, ona iyi davranmak gerekir. Ayrıca ben aşk dendiğinde sadece tutkulu bir aşkı değil, bir ailenin çocuğuna duyduğu sevgiyi de düşünüyorum. Aşk çok türlü olabilir. Gerçek aşk acı çekmeden olmaz.

* Şarkılarınızdaki romantizm özel hayatınıza da yansıyor mu?
Evet. Ben her zaman romantik ve duygusalım. Aynı zamanda hayalperestim. Her zaman düş kurmaya ihtiyacım vardır. Paris'te yaşıyorum ama her zaman hayal kurmak için farklı yerlere gidiyorum.

* Şarkı sözlerinizi yazarken başınıza gelen olaylardan mı hareket ediyorsunuz? Bir şarkınızda 'Nişanlım en yakın arkadaşımla kaçtı' diyorsunuz mesela...
Evet. Gençken eski sevgilim çok yakın bir arkadaşımla çıkmıştı. Ben de çok üzülmüştüm. Sonradan evlendiler ve şu an mutlular. Bunlar olabiliyor. Ben sadece şarkı yazarak bununla dalga geçtim. Yine de onlar için mutluyum.

ŞARKILARIM DUYGUSAL
* Hayranlarınızın çoğunun kadın olmasını neye bağlıyorsunuz?
Benim müziğim son derece duygusal ve sadece kalbe hitap eden bir müzik. Kadınlar da erkeklere göre daha duygusallar ve duygusal şarkılar dinlemekten çok hoşlanıyorlar. Ben de müziğimle kadınlara ve onların duygularına hitap ediyorum.

* Diğer ülkelerdeki kadınlar arasında Fransa'da olduğunuz kadar popüler misiniz?
Evet, çünkü beni genelde kadınlar dinler. Onlar için müzik yapıyorum ve bundan çok memnunum.

* Fransız basınında bir medyuma gittiğinize dair bir haber çıkmıştı. Medyum size, turneye çıkacağınız ilk ülkede seyircilerin arasında hayatınızın kadınına rastlayacağınızı söylemiş...
Evet. Medyumlara inanıyorum. Turnenin ilk konseri Türkiye'de gerçekleşecek. Hayatımın kadını belki de Türkiye'de olabilir...
Haberin fotoğrafları