kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kıvrımlı vücutlarıyla fark atıyorlar

Onlar güzel vücutlarıyla, erkeklerin gözdesi... Birçok yıldız, sıfır beden olmanın hayaliyle yanıp tutuşurken, bu güzeller kıvrımlı vücutlarıyla gurur duyuyor. People dergisi, en seksi kıvrımlı vücutları seçti..
Christina Aguilera
Sahnelerin asi kızı Christina Aguilera, küçükken çok zayıf olduğunu, 20 yaşından sonra vücudunun değiştiğini söylüyor. Aguilera, "Kilo almaktan asla korkmadım, hatta elbiselerimden taşan hatlarım beni daha seksi yapıyor" diyor.

Dita Von Teese
Geçtiğimiz
günlerde Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen amFAR'ın yardım gecesinde yaptığı seksi dansıyla adından söz ettiren Dita Von Teese, kıvrımlı vücuduyla listeye giren bir başka güzel. 34 yaşındaki Teese, güzel vücudunun dansta kendisi için büyük avantaj sağladığını belirtiyor.

Beyonce Knowles

Kimilerine
göre çok güzel kimilerine göre fazla iri ama şu bir gerçek ki, son günlerde Shakira ile birlikte seslendirdiği 'Beautiful Liar' adlı şarkının klibinde Beyonce çok seksi! Son filmi 'Rüya Kızlar' için geçtiğimiz yıl 10 kilo veren ancak verdiği kiloları yeniden alan Knowles, "Rüya Kızlar'ı çekerken vücudumun tüm kıvrımları yok olmuştu, arkadaşlarım beni zor tanıyordu. Bence kadınlar balıketli daha güzel, kendimi zayıfken hiç beğenmiyorum" diye konuştu.

Isla Fisher
'Borat'
filminin yıldızı Sacha Baron Cohen'in nişanlısı 31 yaşındaki Avustralyalı aktris Isla Fisher, küçükken kiloları yüzünden özellikle kardeşlerinin dalga konusunu olduğunu söylüyor. Ergenlikten sonra vücudunun güzelleştiğini belirten Fisher, "Sacha da vücuduma bayılıyor!" diyor.

Fergie
"Asla sıfır beden olmadım ve olmam da" diyen Black Eyed Peas grubunun solisti Fergie, kadınların doğal hallerinin kıvrımlı olduğuna dikkat çekiyor. "Hiç spor yapamıyorsanız, benim gibi basamakları inip çıksanız bile yeter" diyen 32 yaşındaki şarkıcı, en çok kalçasını beğeniyor.
Haberin fotoğrafları