kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Lindsay Lohan

Kokainle otomobil sürerken kaza yaptı

DIŞ HABERLER
Daha önce bir partide uyuşturucu kullanırken görüntülenen Lohan bu kez kokainle otomobil kullanırken yakalanıp hastaneye sevk edildi..
Hollywood'un yeni yıldızları, pek pervasız. Objektiflere aldırmadan hayatını yaşayan yıldızların başında ise 21 yaşındaki Lindsay Lohan geliyor. Daha geçen ocak ayında uyuşturucu tedavisi gören seksi yıldız, önceki gece ABD'de aşırı dozda kokainli bir halde otomobil kullanırken kaza yaptı. Kaldırım taşlarına çarpan aracın yanına gelen polisler, direksiyondaki ünlü yıldızı hemen tanıdı. Polis yaptığı araştırmada, arkadaşları ile partiden dönen Lohan'ın arabasında bir miktar kokain buldu. Polis genç yıldızı karakola götürmek yerine, tedavi için en yakın hastaneye sevk etti.

BALKONDA ESRAR

Hollywood'un diğer haşarı yıldızı Mischa Barton ise, Cannes Film Festivali nedeniyle gittiği Fransa'da objektiflere esrar içerken yakalandı. Erkek izleyicilerin yeni gözdesi olan 21 yaşındaki oyuncunun esrar içerken üzerinde sadece bikinisi vardı. Sigarasından derin nefesler alan Mischa, daha sonra yatın kıç kısmındaki Sharon Stone'a doğru gitti ve ikili kıkırdayarak konuşmaya başladı.
Haberin fotoğrafları