kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dış basından İstanbul'a övgüler

Hafta boyu New York Times, The Guardian ve Times gazeteleri İstanbul'a övgüler yağdırdı. New York Times, İstanbul'u Türk Lokumu'na benzetti; The Guardian, balayı için Ajia Otel'ini tavsiye etti..
New York Times: Şehrin lokumlarını mutlaka görün
İstanbul, son aylarda Amerikan ve İngiliz basınında en çok adı geçen şehirlerden birisi oldu. Amerika'nın en saygın gazetelerinden 'New York Times'ın gezi-moda dergisi, İstanbul'a övgüler yağdırdı. 'Şehrin Türk Lokumları' başlığı altında çıkan üç sayfalık haberde; Kapalı Çarşı'daki dükkanlar, Osmanlı döneminin izlerini taşıyan kafeler, şehrin en yeni lüks butik otelleri, Atıl Kutoğlu, Arzu Kaprol ve Ümit Ünal gibi ünlü modacılarının koleksiyonlarının satıldığı mağazaların iletişim bilgileri verildi.

Eğlence Taksim'de
Dergi, İstanbul'un gece hayatının da çok eğlenceli olduğuna dikkat çekti. Haberde Kuruçeşme Arena, Reina, Lacivert, Aşşk Cafe, Bebek Bar ve Çubuklu 29'u öneren dergi, geceleri eğlencenin kalbinin Taksim'de attığını yazdı. Dergi İstanbul'da güzel bir yemek içinse; Mikla, Muzedechanga ve Cezayir'i övdü. İstanbul'un bir sanat şehri olduğuna dikkat çeken haberde, en iyi sanat durakları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
Haberin fotoğrafları