kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Johnny Depp

İzleyici Jack Sparrow'u sahiplendi

Tüm dünyada merakla beklenen ve ülkemizde de yarın gösterime girecek olan Karayip Korsanları 3: Dünyanın Sonu filminin yıldızı Johnny Depp, filmin tüm dünyada gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söylüyor ve ekliyor: İzleyici bu karakteri sahiplendi. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım..
Tropik okyanusların özgür ruhlu korsanı Kaptan Jack Sparrow ve dostlarıyla, üçüncü buluşmamıza çok az kaldı. Jack Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swann ve diğer kahramanlarımız yarın 'Karayip Korsanları 3: Dünyanın Sonu' ile tüm dünyayla aynı anda ülkemiz sinemalarında boy gösterecek. Yönetmenliğini Gore Verbinski'nin üstlendiği ve başrollerini Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom ve Geoffrey Rush'ın oynadığı filmde izleyicileri, çok özel efektler, olağanüstü bir görsellik ve egzotik mekanlar bekliyor.

Milyonlar seviyor
Filmin yıldızı Johnny Depp, serinin ikinci filmiyle başlayan yeni dönemi şu sözlerle anlatıyor: "Milyonlarca izleyicinin bu serinin filmlerini ve Kaptan Jack Sparrow karakterini sevgiyle kucaklaması karşısında büyülendim. İzleyici adeta bu karakteri sahiplendi. Daha önceki kariyerimde böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım. Milyonlarca insanın ve özellikle çocukların Kaptan Jack Sparrow karakterine çok güçlü bağlar hissettiğini yakından görmek harika bir duygu..." Yapımcı Jerry Bruckheimer ise, Johnny Depp'in serideki performansına övgüler yağdırıyor ve onun izleyicinin aşık olduğu orijinal karakterler yaratan sürprizli, sıradışı ve özgün bir aktör olduğunu dile getiriyor. "Kaptan Jack Sparrow karakteri izleyicinin bugüne kadar hiç görmediği bir karakterdi. Çoğu zaman ayakta durmakta bile zorlanacak kadar sarhoş ve kabadayı ruhluydu. Buna rağmen çevresindeki herkesi safdışı edecek kadar zekice hareket ediyordu" diyen ünlü yapımcı ekliyor: "Aslında Johnny bunu her filminde yapar. Her yeni filminde o kadar keyifli karakterler yaratır ki, bu büyüyü nasıl oluşturduğunu anlayamazsınız."
Haberin fotoğrafları