kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Feraye Tanyolaç, ikinci çocuk fikrine sıcak bakmıyor: Kaya’nın bir ablası var. Bence bir kız, bir erkek yeterli.

Oğlumun kokusu beni sarhoş ediyor

Feraye Tanyolaç, "Kaya Junior bir aşk çocuğudur" dedi ve ekledi: Kaya 'O benim uğur meleğim' diyor. Oğlumuz için birbirimize teşekkür ediyoruz..
Türkiye'nin 'Hülya Avşar- Kaya Çilingiroğlu evliliğini bitiren kadın' olarak tanıdığı Feraye Tanyolaç, 9 aylık oğlu Kaya'yla birlikte HELLO dergisi için objektif karşısına geçti. Tanyolaç, Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisi ve 'Junior' Kaya'nın doğumundan sonra yaşadıkları değişimi anlattı.

* Kaya, 'Film Gibi' programının final yemeğinde bana duygularını açtı. Özel bir şey söyledi; çok etkilendim. Evli olduğu için doğru gelmedi ama çok kaçmama rağmen olacağı varmış. Bakın Kaya da doğdu ve dedesinin adını aldı. Bu çok hoşuma gidiyor... Bir ay sonra beraberliğimizin altıncı yılını kutlayacağız.

O bir aşk çocuğu
* Hamile kaldığımı öğrendiğimde şaşırdım. Onu ultrasonda ilk gördüğümde çok heyecanlandım. Kaya tıpkı benim gibi bir aşk çocuğu. Annemle babam birbirlerine çok aşıkmış ve erken yaşta çocuk sahibi olmuşlar. Allah bana da bunu nasip ettiği için mutluyum.

* Kaya ile birbirimize teşekkür ediyoruz; Kaya "O benim uğur meleğim" diyor. Ben de "Niye daha önce yapmadım" diyorum. Oğlumu ilk kez kucağıma aldığımda ağladım. O an dünyanın en muhteşem duygusu. Hep yanımda, kalbimin sesini dinleyerek göğsümde yattı. Kaya da çok heyecanlandı. Oğluna bakarken yüzündeki mutluluğa bayıldım.

* Kaya sakin bir bebek, beni hiç üzmüyor. Anne sütü emdiği için gece iki, üç kez uyanıyoruz. Bayılıyorum ona. En çok yaptığım şey onu koklamak. Onun kokusunu içime çekip sarhoş oluyorum. Muhteşem bir koku. Evin her yanına sinmiş; cennetin kokusu böyle bir şey olmalı. Onunla birbirimizi gülerek, kahkahalar atarak mutlu ediyoruz.

Babasına çok cilveli
* Ablası Zehra'yla arası çok iyi; birbirlerini çok seviyorlar. Zehra ona ne yapsa, katılarak kahkaha atıyor Kaya. Zehra'nın benimle de arası çok iyi. Zehra çok tatlı, çok duygusal ve iyi yetiştirilmiş bir çocuk... Babaannesi Gülümser Hanım ise Kaya'ya her gün yeni isimler takıyor.

* Doğumdan sonra daha kadın olduğumu hissediyorum. Anne olmadan önce sanki bir tarafım eksikti. Kaya her sabah uyanınca bir takım sesler çıkarır ve onu alıp yanıma getiririm. Birlikte keyif saatlerimiz başlar. Tüm cilveleri de babasına yapar. Zaten ilk 'baba' dedi.

* Ben her şeyi tutkuyla yapmayı seviyorum. Kolay vazgeçen bir tip değilim; bir işi iyi yapana kadar uğraşırım. Yemek yaparken, sofra hazırlarken bile! Evimin yemeğini ben yapıyorum. Bazı tarifleri de uyduruyorum. Bir tavuk yemeğim var, herkes bayılıyor. Ama Kaya en çok pilavımı seviyor.
Haberin fotoğrafları