kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Appiah - Lugano - Amigo Rambo - Kezman - Can

Şampiyonluk şerefine sabaha kadar eğlence!

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
Şampiyon Fenerbahçe'nin futbolcuları, önceki gece hep birlikte zaferi kutladı. Reina'da biraraya gelen ünlü isimler, sabaha kadar marşlar söyleyip eğlendi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şampiyonluk şerefine sabaha kadar eğlence!
Fenerbahçe futbol takımının oyuncuları, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti ve 100. yıl şampiyonluğunu; cumartesi gecesi Reina'da kutladı. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile İzmir'de oynadığı maçta berabere kalarak; 2006-2007 sezonu 'Turkcell Süper Lig' şampiyonluğunu garantileyen sarı-lacivertliler; hafta boyunca da çeşitli eğlencelere katılmıştı.

100. YIL COŞKUSU
İlk büyük kutlama ise; cumartesi geceki Galatasaray derbisinden sonra gerçekleşti. Galatasaray'ı hem de Ali Sami Yen'de devirmenin keyfi; 100'üncü yılda kazanılan şampiyonluğun coşkusuyla birleşince, eğlence sabaha kadar sürdü. Gecede Fenerbahçeli futbolcular Aurelio, Appiah, Tuncay, Önder, Kezman, Semih, Kemal, Lugano, Edu ve Tümer'in yanısıra Neşet-Şirin Yalçın, Nil Bentürk, Murat Aşık-Esra Eron gibi isimler de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

MARŞ ÇALDILAR
Lokalde bütün sezonun yorgunluğunu atan futbolcular, yöneticiler ve Fenerbahçeli taraftarlar, çalan Fenerbahçe marşlarıyla coştukça coştu. Renkli kutlama, saat 05.45'e kadar devam etti. Bu arada Galatasaray maçının ardından yapılan röportajlar sırasında, futbolcuların Reina'ya eğlenmeye gideceğinin duyulması üzerine; çok sayıda Fenerbahçeli taraftarın bölgeye akın etmesi, Kuruçeşme civarında trafiğin kilitlenmesine yol açtı.
Haberin fotoğrafları