kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tatlıses'ten Ersoy'a 50 bin YTL'lik dava

CANAN YILMAZ/MERKEZ
Tatlıses-Ersoy kavgası mahkemeye de taşındı! Ünlü türkücü, canlı yayında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle, meslektaşı Bülent Ersoy aleyhine 50 bin YTL'lik tazminat davası açtı..
Tatlıses ve Ersoy arasındaki tartışma İbrahim Tatlıses'in meslektaşı hakkında "Ben doğurursam Bülent Ersoy da doğurur" demesiyle başlamıştı. Bunun üzerine Ersoy, "Reyting için bunlara gerek yok. İbo, arkadaşının anne olmasını istemez misin?" karşılığını vermişti.

TEDBİR KONMASINI İSTEDİ

'Popstar Alaturka' yarışmasının jüri üyesi Ersoy daha sonra canlı yayında şöyle konuşmuştu: "Cahil olduğu için anlamaz. Abesle iştigal ediyor. Konuşmalarına dikkat et. O altyazıları sana yediririm!" Bu gelişmelerin ardından Tatlıses; hakaretlerine devam etmemesi için mahkeme aracılığıyla Ersoy'un konuşmasına tedbir konulmasını talep etti.

ERSOY'UN SÖZLERİ

Tatlıses; önceki gün de avukatı aracılığıyla Bülent Ersoy, Popstar Alaturka'nın sunucusu Osmantan Erkır ve programın yayınlandığı televizyon kanalı aleyhine toplam 50 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Avukatı; Ersoy'un sarf ettiği "Hayatımda hiç kimseye talimat verip de bu adamı öldürün demedim" sözleriyle müvekkilinin toplumda yanlış tanınmasına sebep olduğunu da öne sürdü.
Haberin fotoğrafları