kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
ÇÖPTEN MARULLARI SEÇİYORLARDI Kazada ölen ve yaralanan çocukların, aşevinin önünde çöpe atılan marulların iyisini seçip evlerine götürmek istediği öne sürüldü.

Altı çocuğa hızla çarptı, dördü öldü

Recep BULUT / MERKEZ
Aşırı hız yapan ehliyetsiz sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan 6 çocuğa çarptı. Yaşları 3-9 arasında değişen dört çocuk öldü, iki çocuk ağır yaralandı..
Kayseri'de aşırı hız yapan sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan 6 çocuğa çarptı. Sürücü Memduh Saltık, orta refüjdeki ağaca çarparak durabilen otomobili bırakıp kaçarken, yaşları 3 - 9 arasında değişen, kardeş ve amca çocuğu olan çocuklardan 4'ü öldü, 2'si ağır yaralandı. Olay dün sabah saat 10.30'da Roman vatandaşların yaşadığı Tacettin Veli mahallesi Necip Fazıl bulvarında meydana geldi. Aşırı hızla gelen 38 FF 630 plakalı otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan 6 çocuğa çarptı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çocuklardan Muharrem (3) ve ağabeyi Veysel Z. (7) ile amca çocukları olan Serap (9) ve kardeşi Tugay Z.'nin (8) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Ali (8) ve Berivan Z. (7) ise hastanede tedavi altına alındı. Çocuklarının ölüm haberiyle yıkılan aileler olay yerine gelen ambulansı yumruklamaya başlayınca polis mahalleliye müdahale etti. Kazaya neden olan otomobile çekildiği otoparkta, olay yeri inceleme ekipleri teknik inceleme yaptı. Otomobilde bulunan ruhsatın sürücüye ait olmadığı belirlendi. Kazaya yol açan 26 yaşındaki ehliyetsiz şoför Memduh Saltık kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Haberin fotoğrafları