kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Kaya Çilingiroğlu Fatma Şahin

Ünlüler adliyede

Kaya'nın tazminat davası reddedildi
Sanatçı Hülya Avşar'dan ayrıldıktan sonra birlikte yaşadığı Feraya Tanyolaç'tan evlilik dışı bir oğlu olan işadamı Kaya Çilingiroğlu'nun, kendisini 'çarpık bir ilişki kurmakla' suçlayan AKP Milletvekili Fatma Şahin aleyhinde açtığı 1 YTL'lik manevi tazminat davası reddedildi. Mahkemenin gerekçeli kararında şu ifadeye yer verildi: "Davalı Kaya Çilingiroğlu'nun evlilik dışı ilişkisi ve bu ilişkiden dünyaya gelen çocuğun durumu birçok kez magazin basınında eleştilere konu olmuştur. Çilingiroğlu, yaşantısının basında yer alması sebebiyle eleştirilere katlanmak zorundadır. Aile yaşantısının dışındaki bu tür özel yaşantının eleştirilmesi normaldir. "

Alişan Aydemir'i mahkemeye verdi
Alişan, bir televizyon programına katılarak hakkında küçük düşürücü konuşmalar yapan Prestij Müzik'in ortaklarından Burhan Aydemir hakkında 10 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Sanatçı, mahkemeye verdiği dilekçede şunları dile getirdi: "Aydemir benim için, 'Onun kafasına eklenen saç Hilmi Topaloğlu'nun, benim ve Mahsum Kırmızıgül'ün cebinden ekildi. Hilmi Bey'i hapse attırmak istedi' şeklinde eleştirilerde bulundu. Bu asılsız iddialarla saygınlığıma zarar verdi."

Eski sevgilisi Eyin'i hapse yollmaya kararlı
Eski sevgilisi Nalan Aksoy'u dövdüğü iddia edilen iş adamı Erol Eyin hakkında, 'Hakaret, tehdit, kasten yaralama ve konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 2 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Eyin'in, 11 Şubat 2006 gecesi Aksoy'un evine zorla girerek, onu tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Ayrıca, Aksoy'un cep telefonuna mesajlar atarak tehditlerde bulunduğu öne sürüldü. Eyin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
Haberin fotoğrafları