kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Can Gürzap

Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

ECE SARUHAN GÜNAYDIN
Usta tiyatrocu Can Gürzap, "Onun gibi bir oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde işi ne?" diyenlere yanıt verdi: "Senaryoyu ve rolümü çok beğendim. Karakteri benimseyerek oynadım"..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kim ne derse desin ben rolümü sevdim
Türk Tiyatrosu'nun duayenleri arasında yer alan Can Gürzap, bir süredir Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerinden 'Kurtlar Vadisi-Pusu'da rol alıyor. Gürzap, yenilenmiş kadrosuyla izleyici karşısına çıkan dizide; 'Davut Tataroğlu', nam-ı diğer 'Baron' karakterini canlandırıyor.

Senaryodan etkiledim
Dizide rol almasını yadırgayanları anlayamadığını söyleyen usta tiyatrocu, "Dizimizin kadrosunun neredeyse tamamı tiyatrocu. Üstelik işlediğimiz konular da çok gerçekçi. Kim ne derse desin ben 'Kurtlar Vadisi'nin bir parçası olmaktan çok mutluyum" dedi.

* 'Kurtlar Vadisi' ile tanışmam, dizinin Osman Sınav tarafından çekildiği dönemde olmuştu. Diziyi izledim ve kurgusundan, ışığından inanılmaz etkilendim; çakıldım kaldım.

*
Dizinin yeni bölümleri için bana da 'Baron' rolünü teklif ettiler. Senaryoyu okuduğumda etkilendim, konsepti ve teknik altyapıyı da çok beğendiğim için girdim bu işe.

* Uzun zamandır ilk defa bir rolü çok benimseyerek oynadım. Dizideki tüm tipler ve karakterler kanlı canlı yazılmış. Dizinin çok kuvvetli bir kadrosu var. Kim ne derse desin ben bu dizide olmaktan mutluyum.

*
'Baron' karakterini yakaladığımı hissettim. İnsanın kendi kendine bir tatmini vardır ya; ben ilk bölümde oynarken ve o bölümü izlerken o tatmin duygusunu hissettim. Bu çok önemli.

* Geçenlerde Kırkpınar'dayken dikkat ettim; dizi saatinde lokantalar kapanmıştı. Kahvelerin önünden geçerken insanların adeta donmuş gibi, hiç göz kırpmadan 'Kurtlar Vadisi'ni izlediklerini gördüm. Bu ilginin başlıca nedeni dizinin Türkiye gerçeklerini anlatması.