kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Eurovision'un yeni adayı Yener oldu!

Özlem AVCI/MAGAZİN
2008 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması için TRT yetkililerinden teklif aldığını açıklayan Hande Yener, anlaşma sağlanırsa İngilizce bir şarkıyla yarışacak..
Yeni albümü 'Nasıl Delirdim'in basın toplantısında popçu Hande Yener, 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması için TRT yetkililerinden teklif aldı.

Güvenim tam!
Ünlü popçunun prodüktörü Erol Köse, TRT yetkilileriyle Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili bir ön görüşme yapıldığını ve yarışmaya katılacak aday isimler arasında Yener'in liste başı olduğunu söyledi. Eurovision'a katılma fikrine sıcak baktığını belirten ünlü popçu da şöyle konuştu: "Bu seneki Eurovision'dan 2 gün önce böyle bir teklif geldi! Çok mutlu oldum. Görüşmelerimiz hâlâ devam ediyor. Kendime güvenim tam!" Yener, anlaşma sağlanırsa İngilizce bir şarkıyla Türkiye'yi temsil edeceğini belirtti. Ünlü şarkıcı, yeni albümünün isim parçası 'Nasıl Delirdim'in hikayesini de şu sözlerle özetledi: "Müziğimi geliştirmeye başladıktan sonra bunu albüme de yansıtmak istedim. Sektörde yapılan işleri beğenmediğim için iyi müzik yapmaya çalıştım. Albümde; aşkın, insanda yaptığı değişimler anlatılıyor. Onun için de bu ismi uygun gördük." Albüm için Sezen Aksu'dan bir beste ve iki söz alan Yener, ünlü sanatçıyla aralarının çok iyi olduğunu da söyledi.
Haberin fotoğrafları