kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Dereli'den annelere özel

Takı tasarımında haklı bir üne sahip olan Bilgün Dereli, Anneler Günü'ne özel bir koleksiyon hazırladı. Dereli'nin gelirini AÇEV'e bağışlayacağı koleksiyon, sosyetik arkadaşları tarafından kapışıldı.
Son haftalarda oldukça durağan seyreden davet ve organizasyonlarda, bu hafta bir patlama yaşandı. Bir süredir evlerinden kapı dışarı çıkamayan İstanbul'un elitleri, bu hafta bir davetten diğerine koşturmaktan neredeyse helak olacaklardı!!! Bu haftanın öne çıkan davetlerinden biri de, tasarımcılık işinde büyük yol kateden Bilgün Dereli'nin, Anneler Günü'ne özel olarak hazırladığı koleksiyonunu tanıtmak için verdiği kokteyldi. İstanbul'un elitleri, Bilgün Hanım'ın Nişantaşı'ndaki mağazasına akın etti. 'Gerçek aşk; eşsiz, koşulsuz ve sonsuz olandır' temasıyla tasarladığı kolye ve bilekliklerden elde edeceği gelirini AÇEV'e bağışlamaya karar veren Dereli'nin takılarının neredeyse tamamı ilk günden satıldı.

KIZLARI YALNIZ BIRAKMADI
'Eğitim önce annede sonra çocukta' anlayışı ile yola çıkan Dereli, bu bilincin altını çizmek için böyle bir yol tercih etmiş. Dereli'nin sonsuzluğu anlatan kolye ve bilekliklerden oluşan özel koleksiyonu, sosyetik arkadaşlarından da tam not aldı. Bilgün Dereli'yi bu önemli gününde eşi Sinan Dereli ve Cem Boyner ile evliliğinden olan kızları Elif ve Emine Boyner de yalnız bırakmadı. Kokteyle katılan ünlü isimler hem annelerine ne hediye alacakları derdinden kurtuldular, hem de AÇEV'e ciddi bir gelir sağlamış oldular. Başta Bilgün Dereli olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık...