kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
1999’DA DUL KALDI Kraliçe Nur’un eşi Kral Hüseyin 1999’da yaşamını yitirmişti. Soros daha önce ise 2 kez evlenip boşandı.

Soros ve Kraliçe Nur arasında aşk dedikodusu

DIŞ HABERLER
ABD'li spekülatör Soros ve ölen Ürdün Kralı Hüseyin'in eşi Kraliçe Nur'un ilişkisi olduğu iddia edildi. Amerikan basınına konuşan yakınları da, "Çok mutlular" dedi..
ABD'li para sihirbazı George Soros kurduğu vakıfla eski Sovyet rejimi ülkelerindeki devrim hareketlerine finansal destek sağlama çalışmalarıyla biliniyor. Ancak dün Soros'un yakınları özel hayatı ile ilgili bir söylentiyi ortaya attı. Soros'un, ölen eski Ürdün Kralı Hüseyin'in eşi Kraliçe Nur ile flört ettiği öne sürüldü. New York Daily gazetesine konuşan çiftin arkadaşları, "Buluşuyorlar ve çok mutlu görünüyorlar" dedi. Liberya'da bir eğitim konferansına birlikte katılan ikilinin oldukça samimi göründüğü de iddia edildi. Ancak sözcüsü, 76 yaşındaki Soros'un böyle bir toplantıya katıldığını reddediyor. Geçtiğimiz kasım ayında "terörle savaşın sonuçları" konulu bir konuşma için İngiltere'nin Oxford kentine giden 55 yaşındaki Nur ile Soros'un, buradan birlikte 4 günlük gezi için Liberya'ya gittiği konuşuluyor.

YEDİ ÇOCUK BABASI
Nur ölen eşiyle Ürdün Uluslararası Havaalanı'nın büyütme çalışmaları sırasında tanışmış ve çift 1978'de evlenmişti. Kral'dan 4 çocuğu olan Nur eşinin ölmesi üzerine 1999'da dul kalmıştı. Soros ise iki kez evlenip boşandı. İlk karısından 5, ikinci karısından ise 2 çocuğu bulunuyor. En son violinist Jennifer Chun ve eski Rusya güzeli Anna Malova ile birliktelik yaşamıştı.