kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Kızı bağışladı annesi sattı

Ender Mermerci ve kızları, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'na 150 bin YTL yardım topladı. Ender Hanım, kızı Tansa'nın bağışladığı takıları satmak için büyük gayret gösterdi.
Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'nın, inşaatı devam etmekte olan hastanesinin yapımına bir destek de ünlü takı tasarımcısı Tansa Mermerci Ekşioğlu'ndan geldi. Akmerkez Home Store mağazasında gerçekleşen ve İstanbul'un elitlerinin akın ettiği sergide, Ekşioğlu'nun bağışladığı 500 bileklik vakıf yararına satışa sunuldu. Sergiye ilk gelen isimlerden olan anne Ender Mermerci, satışa destek olmak için 4 adet bileklik alarak siftahı yapan kişi oldu. Davetliler bilekliklerin yanı ısıra diğer takılardan da alarak vakfa katkıda bulundular. Serginin mimarlarından olan Bahar Şer de bileklik ve takıları satabilmek için büyük gayret gösterdi. Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu, gecenin anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından bu anlamlı organizasyona katkısı olan isimlere plaket verdi.

TANSA HANIM'I TAKI BAĞIŞLAMAK KESMEDİ
Serginin siftahını yapan Ender Mermerci, bileklik ve takı satışlarının yeterli olmadığını görünce, duruma el koydu. Takı sepetini önüne alan Ender Hanım adeta bir açık artırma yönetircesine takıların hepsini satmayı başardı. Tansa Mermerci Ekşioğlu, sadece takıları hibe etmekle kalmayıp, aynı zamanda kendisi, eşi Can Ekşioğlu ve oğlu Mehmet Pars adına vakfa 50 bin dolar bağış yaptı. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı sergiden, Tansa Hanım'ın 50 bin dolarlık bağışı ile birlikte toplam 150 bin YTL gelir elde edildi. Başta Tansa Mermerci Ekşioğlu ve Bahar Şer olmak üzere, emeği geçen herkesin elerine sağlık...