kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Naomi: Dersimi aldım!

Yeni Haber
Süper model Naomi Campbell kısa bir süre önce aldığı New York sokaklarını süpürme ve umumi tuvaletleri temizleme cezasının kendisine çok bir ders olduğunu ve uyuşturucudan ve alkolden uzak durma adına benliğini çok güçlendirdiğini itiraf etti.

Dolabında kot pantolonunu bulamayınca hizmetçisine sinirlenen ve kafasına cep telefonu fırlatan Campbell ceza olarak beş gün boyunca New York sokaklarını süpürmüş ve umumi tuvaletleri temizlemişti.

Campbell'in o dönem tuttuğu günlüğünün bazı bölümleri New York Post dergisinde yayınlandı.

Pazartesi günü yayınlanan kısımda "Cezamı çekerken bir çeşit teselli buluyorum. Başka hiçbir sorumluluğum yok. Sadece yer süpürüyorum. Cep telefonum yanımda değil. Düşünmek için bol bol vaktim var. Huzurlu bir dönem geçiriyorum," diye yazan Campbell'in günlüklerinin tamamı haftaya yayınlanacak.

Cezası sırasında tanıştığı bir diğer suçluyla aralarında kurdukları bağdan da bahseden Naomi şöyle yazmış: "Onunla aramda güçlü bir bağ oluştu. O da alkol yüzünden hayatta birçok şey kaybetmiş."

23 yaşında uyuşturucuya başladığını ve çok pişman olduğunu itiraf eden Campbell ilk kez 1999'da tedavi gördüğünü fakat iyileştiğini sandığı bir anda tekrar bu batağın içine düşmekten çok üzgün olduğunu anlatıyor.

"Yaptıklarımdan tabi ki de gurur duymuyorum ama aldığım bu son ceza bana iyi bir ders oldu. Hayatıma bıraktığım yerden devam ederken tedavimi de aksatmayacağım."