kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Beni yatağa bağlayıp taciz etti

DIŞ HABERLER
Boy George, internette tanıştığı erkeği yatağa bağlayıp, taciz etti. Evden iç çamaşırlarıyla zor kaçan genç, polise sığındı. 'Gay' şarkıcı, şikâyet üzerine polise ifade verdi..
Geçen yıl evinde kokain bulunduğu için gözaltına alınan ve zorunlu sosyal hizmet cezasına çarptırılan İngiliz şarkıcı Boy George, yeni bir skandala yol açtı. Gerçek adı "George O'Dowd" olan 46 yaşındaki "gay" şarkıcı, bir erkeği taciz etmekle suçlandı. Olay, 28 yaşındaki Auden Carlsen'in, Boy George'un evinden iç çamaşırlarıyla kaçıp, polise sığınmasıyla ortaya çıktı. Carlsen, şarkıcının Londra'nın doğusundaki evine çağrıldığında kendisinden fotoğraf çekimine katılmasının istendiğini, ancak Boy George ve bir arkadaşı tarafından yatağa bağlandığını söyledi. Bir forum sitesinde tanıştığı sanatçının dairesine 400 sterlin karşılığında fotomodellik yapmak için gittiğini belirten Carlsen, şunları söyledi:

KIRBAÇ KULLANDI
"Önce iç çamaşırlı fotoğraflarımı çektiler. Her şeyin normal olduğunu düşünüyordum. Ancak Boy George ve arkadaşı daha sonra üzerime atladı. Ellerimi yatağa bağlayarak kırbaç ve çeşitli seks aletleri çıkardılar. 'Şimdi hak ettiğin muameleyi göreceksin' diyerek, bana tacizde bulundular. En sonunda da beni, duvarda bulunan bir kancaya astılar." Boy George, şikâyet üzerine polise ifade verdi.

HAVAALANINDAN GERİ DÖNMÜŞTÜ
1980'li yılların ünlü grubu "Culture Club"un solisti olan Boy George, daha sonra müzik hayatına solo devam etti. Gerçek adı "George O'Dowd" olan sanatçı 2003'te İstanbul'a gelmiş, fakat havaalanında gazetecilerin fotoğraflarını çekmesini bahane ederek, hemen ülkesine dönmüştü.
Haberin fotoğrafları