kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Türk erkekleri yakışıklı kadınları ise bir harika'

ANKARA
Ankara'da bulunan İtalyan yıldız Ornella Muti, "Türkiye'de gördüğüm insanlar arasında çok etkileyici gençler var" dedi..
Ankamall'da Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışını yapmak üzere Ankara'ya gelen ünlü yıldız, iki gün kaldığı başkentte, çok sıcak ve güzel insanlarla karşılaştığını söyledi. "Buradaki atmosfer son derece güzel" diyen ünlü yıldız, Türk kültürüne olan ilgisinin de altını çizdi. Türkiye'de birçok kültürel ögeyi bir arada bulmanın mümkün olduğunu belirten Muti, Türk kültürünün yüzyıllardır birleşen kültürlerin karışımı olduğunu söyledi.

3 ÇOCUĞU VAR
Başkentte kısa süreliğine bulunduğunu belirten Muti, "Çok fazla gezme şansım olmadı, ancak çok etkileyici genç insanlar gözlemledim. Çok yakışıklı baylar ve harika bayanlar var" dedi. Üç çocuk ve bir torun sahibi olan 52 yaşındaki yıldız, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemesiyle dikkat çekti. Güzelliğini spora ve düzgün beslenmeye borçlu olduğunu söyleyen ünlü yıldız, dünyada kadınların gittikçe birbirine benzemeye başladığını ifade ederek, kültürler arasında, kadınların güzellik anlayışları arasındaki farkların gittikçe azalmaya başladığını söyledi. Muti, "Artık tüm kadınlar ince olmak istiyor. Herkes makyaj yapıyor. Bu da farklılıkları ortadan kaldırıyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları