kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Tecavüz mağduru' aşk tuzağı kurdu

Ferit ZENGİN / MERKEZ
Daha önce tecavüze uğradığı iddiasıyla gündeme gelen Z.K., bir müteahhite aşk tuzağı kurarken yakalandı. K., yine tecavüze uğradığını iddia etti..
İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2 yıl önce 3 kişinin tecavüzüne uğradığını öne süren Z.K., bir müteahhite aşk tuzağı kurduğu iddiasıyla tutuklandı. Eyüp'te inşaat şirketi olan 72 yaşındaki Celal K.'nın satın almak için arazi aradığını öğrenen Z.K., Kemerburgaz'da arazisi olduğunu söyleyerek 26 Nisan'da müteahhiti ormana götürdü. K.'nın cinsel ilişki teklifinde bulunmasından şüphelenen Celal K. bir oyunla karşı karşıya kaldığını anladı. Gizlendikleri yerden çıkan silahlı Coşkun K. ve Kasım S., müteahhitin üzerindeki 750 dolar ile 1800 YTL'yi aldı. Zanlılar ayrıca Celal K.'yı soyup, cep telefonlarıyla çıplak fotoğraflarını çekti.

İLİŞKİ TEKLİF ETTİ
Jandarma Z.K., Coşkun K. ve Kasım S.'yi yakaladı. K.'nın ilk ifadesinde Celal K.'yı tecavüzle suçlamak istediği ancak fotoğrafların gösterilmesi üzerine olayı 2 erkeğin gerçekleştirdiğini savunduğu öğrenildi. Zanlılar cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları