Halk Ekmek'in 2008'de halka açılacağını kaydeden Bilgiseven, iki yıldır yeni bir yapılanma sürecine girildiğini ve pek çok yatırım yapıldığını anlattı. "Ekmeğe aromatik kokusunu veren raf ömrünü uzatan ekşi mayadır. Gelecek yıldan itibaren Türkiye'de ilk kez ekşi maya kullanmaya başlıyoruz. Bu teknolojinin tek fabrikadaki yatırım maliyeti 1.5 milyon Euro oldu. İlk defa bir mikser sistemi getirdik, 20 personel tasarruf sağladık. Ekmeğin üstüne elle bıçak atılır, onu makine yapıyor artık; 24 personel de orda tasarruf ettik. 2008'de halka arz gerçekleşecek ancak şekli henüz belli değil" diyen Bilgiseven, Halk Ekmek'in gelecek yıl planladığı yatırımların toplam tutarını ise 11 milyon Euro olarak açıkladı.