Üst Kademe Yönetici
Seyahat sıklığı: Ayda 10-15 gün. Dışarıda yemek yeme sayısı: Haftada 4-5 gün. Egzersiz programı: Değişiklik gösteriyor ama genelde var. Beslenme biçimi: Akşam yemekleri daha yağlı ve ağır, alkol tüketimi daha yüksek. Ara öğün tüketimi: Çok fazla öğün atlıyorlar. Mutfak tipi: JAPON
Kötü akşam yemeği tercihi: Yemek öncesi viski: 240 kalori Suşi, 24 adet California roll: 760 kalori 3 kadeh şarap: 294 kalori Toplam: 1294 kalori
Düzeltilmiş akşam yemeği tercihi: Yemek öncesi 1 kadeh cin tonik: 110 kalori Suşi, 18 ton ve yengeç roll: 385 kalori 2 kadeh şarap: 196 kalori Toplam: 691 kalori
|