kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İmzayı attıktan sonra başka alternatifin kalmıyor
İmzayı attıktan sonra başka alternatifin kalmıyor
Programda dürüstlük istiyorum

İmzayı attıktan sonra başka alternatifin kalmıyor

İki yıldır birlikte olduğu Mert İncekara ile çok mutlu olduğunu söyleyen Hande Ataizi, ilk kez evlenmeyi hiç istemediğini açıkladı: Hayatımı bir insana adayıp, bir süre sonra cazibemi yitirmek beni korkutuyor.

* Mert İncekara ile sık sık ayrılıyorsunuz. Sorun nedir? Biz çok sık ayrılıp barışan bir çift değiliz. Bir kere 1.5 aylık bir ayrılık yaşadık, o da uzun sürdü. Ayrılık sırasında çok özledik birbirimizi. Mert'le ayrılınca kendimi en yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi hissettim. Öyle hissedilince bir şekilde ilişkiye tekrar başlandı. İki senelik bir ilişki, bitirmek o kadar kolay değil! Çok keyif aldığım bir ilişki yaşıyorum, çok mutluyum.

ARAMIZDA 10 YAŞ YOK

* Sizden küçük biri ile beraber olmanız eleştiriliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Aramızda 10 yaş var sanılıyor, aslında 5 yaş... 20 yaşında bir genç kızla 50 yaşında bir adamın evlenmesi çok normal değil mi? Bu örnekleri çok gördük. Ama kadının büyük, erkeğin ufak olduğu bir ilişki yaşanınca kıyamet kopuyor. Kendi adıma; bir ilişki yaşanıyor, çok da stratejik bir şey değil. 10 yaş küçük, 10 yaş büyük olmuş çok önemli değil! Benden sonra doğduysa ne yapabilirim ki! Benden sonra doğmuş olması benim sevgime engel olmaz. Ne zaman doğduğuyla değil, nasıl bir insan olduğuyla ilgileniyorum.

* Mert İncekara ile evlenmeyi düşünüyor musunuz? Şu an evlilik söz konusu değil. Aile kurmak istiyorum ama etrafta o kadar kötü evlilikler görüyorum ki, evlenmeyi düşünmüyorum. Evlenince insanlar birbirlerine özenlerini kaybediyor. Kadının içinden makyaj yapmak bile gelmiyor. Adam da farklı heyecanlar arıyor.

* Bir dönem özgürlüğünüzün gitmesinden korkmamıştınız. Evliliği düşünmek karşıdaki kişiyi sevmekle bağlantılı mı? Sevgi ile alakası yok. Artık bazı şeyleri daha net görüyorum. O evlilikten sonra düşünmeye başladım. Eğer evlenirsem 'işimden vazgeçebilir miyim' gibi... Bir dönem bunları göze aldım. Şimdi ise 'niye kendimden taviz vereyim' diyorum. Sevdiğim işi yapıyorum. Kişisel özelliklerinden feragat edip evlenmek doğru değil. Beni olduğum gibi kabul eden biri olursa sorun olmaz.

* Flört dönemi uzayınca heyecan azalmıyor mu? Çok uzun süreli bir flört döneminde de bunu kaybetmiyorsun. Evlilik isminin yarattığı farklı bir psikoloji var. Evlilik denince akla, ömür boyu o insanla hayatında hiç kimse olmadan yaşama zorunluluğu geliyor. Mecburiyet gibi gözüküyor. Sevgimizden dolayı beraberiz düşüncesi aradan kalkıyor. Özgürce hareket edemiyorsun. Evlilik mutsuzluğa atılan bir imza gibi oluyor. Gerçi ben bu konuda bir kriter değilim. Evlilikle alakalı konuşacak son kişiyim... Evlenirsem erkeğin gözünde cazibemi yitirmekten sıradan gözükmekten korkuyorum.

ÇOCUK İÇİN EVLİLİK OLUR

* Evliliğe karşı bu kadar katı olmanızın sebebi daha önce yaşamış olduğunuz deneyimden mi kaynaklanıyor?
Sanmıyorum. O dönemde incindim ve bitti. Üzerinden sular aktı. Beni, hayatımı bir insana adayıp bir süre sonra cazibemi yitirmek korkutuyor. İmzayı attıktan sonra başka bir alternatifin kalmıyor. Özgürlüğün elinden gidiyor.

* Çocuk için evlenmeyi düşünür müsünüz? Çocuk yapmayı tabii ki günün birinde düşünüyorum. Ama evlenmeden çocuk yapmam. Belli kurallar içinde yaşıyoruz. Evlenmeden çocuk yapmayı kaldıramam. Belki çocuk için evlilik olabilir.

ÇİĞDEM BAL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 İmzayı attıktan sonra başka alternatifin kalmıyor
 Kariyerine göre diyet yap
 Bu sinema filmden güzel!
 Bu entel ya da siyasi değil arabesk bir film!
 Sağlık sektörü fuarda buluşuyor
 Kate Moss Suskun güzel
 Diaz ve Carrey yıllar sonra yine bir arada
 Uyuşturucuyla şiir CD'li savaş
 Ateş bacayı fena sardı
 Vitrin meleği
 Sharon Stone reklam yıldızı
 11 Eylül'e taktı!
 2007 bikinileri Miami'de tanıtıldı
 Finlandiya'dan tangoya davet!
 Kraliyet Ailesi'nin tercihi: Camper
 Douglas başka çocuk istemiyor
 Urban isteklerini şarkılarla iletiyor
 Komisyon ücreti için davalık oldu
Sonbahar geldi çattı grip tam 'havası'nda!
Sonbahar geldi çattı grip tam 'havası'nda!
Ne giyeceğimize bir türlü karar veremediğimiz şu günlerde grip riski...
İdrar kaçırma depresyona sokuyor
İdrar kaçırma depresyona sokuyor
Kadınlar, utanç nedeni olarak gördükleri idrar kaçırma sorunu...
atv ile eğlence de zirvede
atv ile eğlence de zirvede
'En çok izlenen' dizi ve programların kanalı atv; yeni yayın dönemini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.